上一頁下一頁
發新話題

突然有感而發,可以幫幫我嗎?

收藏  |  訂閱
170  18.6k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 12:03 發表 查看引用來源
我係lok  呢個已經表表姐啦🤣🤣🤣🤣
跟住就無識其他仔

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-8-24 14:24 發表 查看引用來源
我初頭仲係第一代吹水區人果陣我都多出post嘅!記得由第二吹水區果陣起,先多女仔出post!
第一代係味一開討論區,即係0405年個時😅

係咪有個沙律妹妹都好出名架?

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-8-24 07:32 發表 查看引用來源
我都算係香討老鬼!因為我係可以話係引人入性吹水區第一代成員,果陣未有吹水區我地成班係某會員D post度吹到爆曬,之後就產生左吹水區出嚟!
第一代應該記得皇室成員,王兄,小妖,王妃,公主..哩紮人

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:26 發表 查看引用來源
排名不分先後,只係想大家懷念一下香討引版既日子

1.失常少女。 2.惋晴。3.格xx人。4. 卓盈。5. 6.路經此地女。7. sexdevil.  8.我係lok.
9.jenny 10.提拉咪蘇女11. dada豬 12. 李太     13. Office妹妹14. phoebe_x ...
我記得第14個叫phoebe_lo

仲有個.....miss 36D~~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 20:49 發表 查看引用來源
仲有個.....miss 36D~~~
我又加,蘇妲己

仔呢,好似有個叫節瓜咁大條,以前都係好吹得下水

仲有最錫我老婆,這師兄都有好多貢獻👍🏼

我由香討到依家都係cdr, 好少出post😅

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 20:57 發表 查看引用來源
我又加,蘇妲己

仔呢,好似有個叫節瓜咁大條,以前都係好吹得下水
節瓜咁大條.節瓜咁大碌同一人...有同佢玩過phonesex...傾過電話...傾過wechat...上年del 咗佢😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆