上一頁下一頁
發新話題

包養越南女大學生篇 (持續更新)

收藏  |  訂閱
150  112.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-20 13:40 發表 查看引用來源
想知道佢係咪冇乜經驗啫!
都已經食到入口, 洗乜理佢有冇經驗呢,哈!

師兄,有時間就分享多啲比我地啦。

好, #6 其實年齡相差雖然好遠,但各取所需,我依家終於明白咩野係採陰補陽,22 歲的身體,同30-40 歲女人的分別真係好大。 進行活塞動作時,真係夾到碌野好有快感,而且依家係拍拖feel, 所以單單係wet kiss 已可以玩成個鐘。越南真係令人樂而忘返

Pm 埋我丫, 我都想睇吓

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-20 13:19 發表 查看引用來源
#6 我4x 歲, 同條女個老母同齡,有好多師兄已睇過我send 的相,抱歉要遮住對眼睛,可以講佢對眼好大,個樣類似官恩娜,皮膚偏白,純情學生妹樣,如果後生10 年8 載,我一定娶佢 ...
Ching, 越南妹係幾正,好多大陸台灣男人去娶老婆。如果我未結婚我都想去越南走轉揾返個包養。

回覆 73# daifai2008 的帖子

C兄,條女未被你扑之前,係咪仲係處女嚟? 純粹好奇。

小弟曾經都非常鍾情越南妹(雖然只係食過外國長大嘅竹昇,未算係正宗)。其中一條女係苗族(Hmong),把聲靚到可以做voice over,外表仲有少少偶像feel,但喺床上原來都幾玩得。玩過3P(MMF,FFM),亦試過一晚射7次。C兄不妨盡玩。

小弟件苗族妹嗰陣大學畢業冇耐,應該都係22左右。而小弟大概28。嗰陣唔識特別去諗22歲嘅女人身體同30歲嘅女人有咩分別。但而家會明白你講緊咩嘢。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-20 22:14 發表 查看引用來源

小弟曾經都非常鍾情越南妹(雖然只係食過外國長大嘅竹昇,未算係正宗)。其中一條女係苗族(Hmong),把聲靚到可以做voice over,外表仲有少少偶像feel,但喺床上原來都幾玩得。玩 ...
1. 唔肯定係唔係處,亦無深究
2. 似乎你的經驗唔錯
3. 呢 d 22 歲 body 真係好正,叫床叫到好似隻貓錦

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-20 22:14 發表 查看引用來源

小弟曾經都非常鍾情越南妹(雖然只係食過外國長大嘅竹昇,未算係正宗)。其中一條女係苗族(Hmong),把聲靚到可以做voice over,外表仲有少少偶像feel,但喺床上原來都幾玩得。玩 ...

daifai 師兄,pm埋我丫,唔該,好少可見到咁白嘅越南妹。

回覆 77# daifai2008 的帖子

C兄嘅採陰補陽一說,我覺得又幾得意。或者,有得同後生女扑嘢,體內分泌嘅賀爾蒙都會唔同啲。

小弟食女經驗尚淺,暫時未食過40歲以上嘅女人。但最近都有類似嘅諗法,就係,食後生女,心理上連自己都會有後生咗嘅感覺。近幾年特別想扑處女。

我覺得食後生女嘅好處係(除咗佢哋嫩滑好扑之外),你會有動力執正自己,連碌嘢都會經常想勃起。否則,當身邊冇女,成個人會好hea,想謝想謝咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆