上一頁下一頁
發新話題

R 下水吹

收藏  |  訂閱
238  13.5k

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 01:28 發表 查看引用來源

我想呀😅不過佢無做過
由玩role play 入手

可能有你指導會快上手D
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-7 09:32 發表 查看引用來源

有得揀梗係揀波大啲,揸住對手都揸唔晒嘅大波,手感特好,尤其是一路屌緊,一路揸住對大奶,真係好似揸牛奶咁,屌得特別肉緊。如果女上條女係上面un下un下,對波又上下彈下彈下,視覺嚴重衝擊男人大腦,會一手揸落出或者狂啜乳頭。
不過,腿靚都好吸引,腿靚嘅女我會攞我條賓周由大脾磨到落小腿,然後用脷舔大脾內側,又舔到小腿。
腿長同靚,扑嘢時M字腳係最正,好似叫我快啲插入黎咁。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-5 13:06 發表 查看引用來源
講明r 水吹 無意越界😂岩就頃下 吾岩就算🤭90後肥妹
男人 中意胸多啲定腳多啲?
(肥妹胸吾大 /腳亦吾靚,只好奇男性角度)

回覆 73# 幪面超人 的帖子

絕對同意師兄的見解,一擊即中。。。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 09:44 發表 查看引用來源
可能有你指導會快上手D
咪指導緊囉!
真o架, role play 的確係萬能o架
逼真兩個字直頭係絕招, 尤其是這款玩意, 非常好o既理由引導到對方出手重d
等佢習慣o左囉, 就隨時都可以大大力咁打我

我都想試下role play 但唔識。我又無長腿又無大胸。😅

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-7 12:07 發表 查看引用來源
我都想試下role play 但唔識。我又無長腿又無大胸。😅
你好細粒?😉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 09:45 發表 查看引用來源
有得揀梗係揀波大啲,揸住對手都揸唔晒嘅大波,手感特好,尤其是一路屌緊,一路揸住對大奶,真係好似揸牛奶咁,屌得特別肉緊。如果女上條女係上面un下un下,對波又上下彈下彈下,視覺嚴重衝擊男人大腦,會一手揸落出或者狂啜乳頭。
不 ...
不過我對奶吾大 腳都吾靚😅但係佢話佢最中意女上 話視覺上會好正同埋可以做懶豬又爽 ⋯係咪爽就要問你地😂佢仲話女上訓低係佢身上面~我胸壓佢歌種感覺都好興奮🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-7 09:32 發表 查看引用來源

😅都有既 不過佢可能被我職業定左型

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-12-7 09:20 發表 查看引用來源
真空勁透有冇先?
我同佢只係試過低胸咋
佢話比人睇洩曬 🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆