上一頁下一頁
發新話題

戀戰沖繩 (舊酒新瓶版)

收藏  |  訂閱
98  43.9k

回覆 70# 剛勁的倉務員 的帖子

支持。請繼續。

keep go ahead

支持。請繼續。

第十二章

「我仲想要啊!」Ceci爬到我面前說。我坐咗係床邊,引領佢慢慢的面向我坐落嚟,肉棒再次進入Ceci嘅陰道裡,佢雙手攬實我自動波上下郁動,汗水加上佢對36D乳房係我胸前不停搖晃着,再加上佢急促的呼吸聲,和係我耳邊噴出來的熱氣,令我的細佬再脹大一個碼,我細聲係佢耳邊說:「你好正呀!我就快到!」之後用力抱起Ceci,佢「呀~!」大叫了一聲,我行前兩步將佢放咗係梳妝枱上。
Ceci雙腿用力夾住我腰部,雙手按住梳妝枱借力,細聲說:「快啲.....快啲.....呀!」我一隻手扶住張枱,另一隻手不停搓佢個乳房,接住加快速度抽插,最後用力一頂,千萬大軍就直接射入Ceci子宮深處,佢無力放鬆了雙腿,我則退後兩步坐返响床邊,視線正好望住我啲子孫係Ceci還抽啜緊的陰道流出嚟......。

<待續>

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-21 13:49 發表 查看引用來源
第十二章

「我仲想要啊!」Ceci爬到我面前說。我坐咗係床邊,引領佢慢慢的面向我坐落嚟,肉棒再次進入Ceci嘅陰道裡,佢雙手攬實我自動波上下郁動,汗水加上佢對36D乳房係我胸前不停搖晃着,再加上佢急促的呼吸聲,和係我耳邊噴出 ...
師兄,旅行之後仲有冇同Ceci keep住聯絡呀?

第十三章

望住坐咗係梳妝枱回緊氣的Ceci銅體,高潮過後的肉棒又開始脹起來,我把浴巾舖係濕了一大片的床單上,走到Ceci面前二話不說將佢抱起放回床上,之後直接再把我的細佬直插到底,佢雙手係我背部亂抓,我忍住果種痛九淺一深咁插佢,佢細聲係我耳邊說:「唔得啦!我好急好想噴!」接住佢攬到我好實身體不自主地抽搐,我感到佢陰道有股熱流流出,我抽出佈滿佢淫水的肉棒放入佢口中,再一次享受佢熟練的口技,最終係佢口內爆發。
望望房裡的鐘已經係黃昏六點幾,不經不覺嚟了一場兩個幾鐘咁激烈嘅性愛,我倆沖一沖身便離開酒店食晚餐,就係附近的居酒屋品嚐當地嘅美食,飯後Ceci想我今晚陪住佢,明天我就要離開呢個地方返香港,呢啲機不可失嘅機會,我又點會錯過,我無開口答應佢,只係叫Ceci陪我去樓高幾層嘅「驚安」購物,我偷偷去了18禁裡的區域,拿起一件震棒性玩具,打算今晚要好好同Ceci玩下.......。

<待續>

引用:
原帖由 柒七仔 於 2022-2-21 20:04 發表 查看引用來源

師兄,旅行之後仲有冇同Ceci keep住聯絡呀?
本故事純粹虛構🤫🤫

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-22 10:05 發表 查看引用來源
本故事純粹虛構🤫🤫
咁更加多幻想空間.不得樓主寫得好好.

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-22 10:05 發表 查看引用來源
本故事純粹虛構🤫🤫
食住個勢寫埋日後約炮嘅情節. 哈哈!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-23 06:56 發表 查看引用來源

食住個勢寫埋日後約炮嘅情節. 哈哈!!
舊版本去到13章就完了,接住之後嘅係新創作🤫🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆