上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-15 07:34 發表 查看引用來源

好睇感覺...
三個月以上o既我試過, 一個禮拜之內都試過
如果計埋果d ... 氣氛好好o既話, 相識頭24小時之內已經有
嘻嘻...真系好開放

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-13 18:01 發表 查看引用來源

一個主動提出去開房嘅女仔(唔只一次) 同埋係男朋友面前除衫一啲都冇難為情 我覺得唔係怕醜嘅原因 我都有問過佢點解下面咁乾一d都唔濕 佢都話唔知點解 又或者有d野佢唔想講 ...
本身有冇食開藥, 例如鼻敏感藥, 藥性係會收乾身體水份嚟達到收鼻水效果, 這個當然會扯乾埋其他部位, 多一滴水都難.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-15 07:34 發表 查看引用來源

好睇感覺...
如果計埋果d ... 氣氛好好o既話, 相識頭24小時之內已經有
最瘋狂相識兩小時內🤣

大家成年人,如果對對方有feel,大家又咸濕嘅,啱嘅就去扑嘢無乜問題,又唔係變態嘢,只係男女子運動啫。
引用:

好睇感覺...

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-14 23:27 發表 查看引用來源

主動提出,可以話佢可能需求大, 但要求唔戴套, 真係可疑, 除非佢事前已避孕(有都會同你講)或者想懷孕
你有冇問佢之前同以前男友會唔會都係咁乾? 另更加想知師兄有冇問佢唔戴套唔怕有咗?
師兄同佢總共幾多次? 次次都 ...
冇問得咁詳細 只同佢做過一次之後性格唔啱分左手

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-15 10:24 發表 查看引用來源

本身有冇食開藥, 例如鼻敏感藥, 藥性係會收乾身體水份嚟達到收鼻水效果, 這個當然會扯乾埋其他部位, 多一滴水都難.
識左兩三個月佢有冇食開咩藥真係唔知 我之前都有講過佢根本冇進入狀態 點樣去享受性愛

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-16 08:19 發表 查看引用來源
大家成年人,如果對對方有feel,大家又咸濕嘅,啱嘅就去扑嘢無乜問題,又唔係變態嘢,只係男女子運動啫。

最記得果次,係識過既SL入面最靚女既一個,一見到就拖住佢話同佢食tea, 食左半個鐘, 大家都知再坐就浪費時間, 我就直接同佢講我有個私竇, 不如上去坐下。咁就捉左佢上去, 一上到去我就起後面捉攬住佢,揸佢對波, 然後起佢耳邊同佢講:乜你咁淫架,不過我中意👻 ,入到房佢同我講佢好淫,而家好想我屌佢🤣🤣

諗起當時畫面都淫😍 可惜已經過左去

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-15 20:20 發表 查看引用來源

最瘋狂相識兩小時內🤣
你叻

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-16 21:55 發表 查看引用來源

最記得果次,係識過既SL入面最靚女既一個,一見到就拖住佢話同佢食tea, 食左半個鐘, 大家都知再坐就浪費時間, 我就直接同佢講我有個私竇, 不如上去坐下。咁就捉左佢上去, 一上到去我就起後面捉攬住佢,揸佢對波, 然後起佢 ...
我最巴閉都係問人 "有冇試過口爆", "敢唔敢爆o係我口入面" 咁樣
試吓人地有幾 "能幹" 先嘛 有咩事大家有個位好落台, 男方可以話太舒服先至忍唔住,
女方可以再搵借口下次唔約
係咪好醒呢

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-17 06:28 發表 查看引用來源

你叻

陳皮往事啦,當時仲有少少腹肌,
邊似而家咁六神合體,淫年往事只能回味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆