上一頁下一頁
發新話題

搭巴士,死肥仔想睇我裙底

收藏  |  訂閱
83  21.6k

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-18 14:02 發表 查看引用來源
如果搭車有靚女坐我隔離,我個程車都會特別舒服

不過我唔會望佢同抽水,靜靜地享受佢坐係我隔離就夠

same same
起碼唔會污糟先

梗係仲有啲更過份更蝕底嘅例子啦

不過唔想提啦 😡
引用:
原帖由 leefai0014 於 2022-3-19 18:28 發表 查看引用來源
少少蝕底
以為好過份

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-18 14:02 發表 查看引用來源
如果搭車有靚女坐我隔離,我個程車都會特別舒服

不過我唔會望佢同抽水,靜靜地享受佢坐係我隔離就夠

我都係咁話,可惜啲女通常情願企都唔坐我隔離😭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-17 09:02 發表 查看引用來源
男人在這方面好賤...任睇佢無咩興趣 , 遮遮掩掩呢就流晒口水
咁又係, 早個禮拜火車中, 有件低胸女喺我面前個座位盪來盪去, 擰轉頭即走....  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 13:24 發表 查看引用來源

其實我覺得啫啫好睇過洞洞...
以前手術前要除清光得件手術袍, 嚟招呼小弟嘅變咗兩個女護, 啲男嘅唔見哂;

另外朋友借到船仔會出去海玩, 有時位大嫂會做埋跟得夫人, 幾個麻甩沖身換褲佢攞正牌觀鳥, 原來係咁.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 15:28 發表 查看引用來源

咁又係, 早個禮拜火車中, 有件低胸女喺我面前個座位盪來盪去, 擰轉頭即走....  
你呢啲都未夠激
幾日前下午見到一對情侶係前面行過, 距離大約5米, 見到個後生女白衫外套, 白色短褲,
原本不以為意, 點知望到女仔背後黑色物體若隱若現, 係黑bar帶,
再望到佢短褲, 黑色三角褲若隱若現, 係清楚望到個輪廓。
當時附近係有唔少係到等緊車, 都見到其他人望咗幾眼, 尢其有個阿伯眼定定望。

個對情侶真係好堅 佢地自己唔會唔知

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-23 15:28 發表 查看引用來源

這個在地鉄車箱經常見到🥰🥰

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-16 22:00 發表 查看引用來源
無聊POST下今日收工搭巴士,坐左樓下對頭位,之後有人上車,當時仲有好多位,死肥仔咁多位唔坐揀我對頭位,當時我著短裙,見佢對眼望住我個短裙個三角位,肯定想望我走光,你靚仔D既我都比你睇下既,不過可惜你係死肥仔丫,其 ...
如果搭公車,我都喜歡選擇坐靚女身邊,
冇他嘅,每個人都鍾意靚,
相信如果你唔夠吸引,
阿肥仔都唔會坐喺你對面去望你,
咩心態?點解你見到靚仔會望多兩眼呢?🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-24 07:09 發表 查看引用來源
這個在地鉄車箱經常見到🥰🥰
組長幸運經常見, 小弟只係冇幾可遇到.  

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-24 01:20 發表 查看引用來源

你呢啲都未夠激
幾日前下午見到一對情侶係前面行過, 距離大約5米, 見到個後生女白衫外套, 白色短褲,
原本不以為意, 點知望到女仔背後黑色物體若隱若現, 係黑bar帶,
再望到佢短褲, 黑色三角褲若隱若現, 係清楚望 ...
利害..  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆