上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 09:33 發表 查看引用來源

即係高潮忍住唔射? 好似話對身體唔係咁好喎
係盡量忍,到最後忍唔住先射!你都唔想個男人淨係顧自己享受,想射就射架!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 09:33 發表 查看引用來源

即係高潮忍住唔射? 好似話對身體唔係咁好喎
呢樣要多加鍛鍊先可以做到,忍完回一回氣又可以嚟過,唔係好人最鐘意咩?😏

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 06:33 發表 查看引用來源

係咁o既咩?
乜男人最舒服唔係射精果陣可以完全唔駛郁, 將注意力集中去感受果一刻o既快感?
所以咁多男人先最中意口爆?
射果陣係舒服,但望住自己女人舒服個樣先係最舒服

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-14 08:17 發表 查看引用來源
男人射精果陣更加要郁同忍耐, 直到忍無可忍谷盡射既快感🤭 昨晨親完SP 佢小妹妹之後好難進入, 佢平時唔講粗口又有禮貌, 但一進興奮狀態之後變得好爛口🤦, 前戲不准食奶話好痕, 後戲就批准食奶, 又要加快速度, 最終小 ...
呢啲情景似曾相識🤣

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-14 10:31 發表 查看引用來源

射果陣係舒服,但望住自己女人舒服個樣先係最舒服
我都覺得係!同埋好有征服感,尤其是屌人妻!😬

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-14 09:52 發表 查看引用來源

呢樣要多加鍛鍊先可以做到,忍完回一回氣又可以嚟過,唔係好人最鐘意咩?😏
咪住先...
咁即係到底射定唔射出o黎?
乜可以高潮但冇o野噴出o黎, 然後馬上回氣再做第二次? 點解本宮未聽過?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 10:40 發表 查看引用來源

咪住先...
咁即係到底射定唔射出o黎?
乜可以高潮但冇o野噴出o黎, 然後馬上回氣再做第二次? 點解本宮未聽過?
射!不過到最後忍唔到先射!佢忍一忍意思係停一停唔郁或者轉花式咪可以冇咁敏感,可以再插耐啲先射!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 10:42 發表 查看引用來源
射!不過到最後忍唔到先射!佢忍一忍意思係停一停唔郁或者轉花式咪可以冇咁敏感,可以再插耐啲先射!
Yeah yeah!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-14 10:34 發表 查看引用來源
我都覺得係!同埋好有征服感,尤其是屌人妻!😬
🤜🏽🤜🏽🤣

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-14 10:53 發表 查看引用來源

🤜🏽🤜🏽🤣
師兄試過唔少啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆