上一頁下一頁
發新話題

人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated

收藏  |  訂閱
213  141.8k

回覆 65# dhcsistem1 的帖子

報復同傻傻被中出分別發生o係兩個唔同場合囉

報復果單, 目標唔係男朋友或者老公, 而其實係我老豆
果陣細個思想偏激, 同老豆嘈大交, 佢係成日都要我潔身自愛果種, 唔好蝕底俾人 (講緊當然係男仔)
跟住同佢反面果次我就係偏偏要同佢唱反調, 當時o既男朋友一齊o左都未足兩個月,
我都唔知做乜咁忽然諗到呢樣o野, 你要我鍚身我就偏唔鍚, 主動搵我男友將自己第一次俾o左佢
其實係幾on9 架   果陣唔係話唔中意佢, 但感情一般咁啦, 算係中上偏下, 未至於好冧好冧,
破處過程亦其實冇咩好難忘o既浪漫情調, 淨係一心諗住拮破佢 痛到阿媽都唔認得   

傻傻被中出, 則係同SP 分開前o既最後一次搞o野, 當係留念

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 14:47 發表 查看引用來源

講到偷食我就唔回應啦
重點係人生經驗多o左, 對同一件事十年前同十年後o既睇法可以好唔一樣
曾幾何時, 我都有過有PE 堂果日就好唔想返學, 到而家訓少一兩粒鐘都要早d 起身做完運動沖個涼先返工
曾幾何時, 亦 ...
十分認同你既睇法, 真係一個有豐富經驗私高人。

我覺得唔算係傻傻啊。。而且合情合理。
每個人第一次都是糊塗賬,其實有幾多人可以浪漫第一次

好寫實
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-7-7 09:51 發表 查看引用來源
報復同傻傻被中出分別發生o係兩個唔同場合囉

報復果單, 目標唔係男朋友或者老公, 而其實係我老豆
果陣細個思想偏激, 同老豆嘈大交, 佢係成日都要我潔身自愛果種, 唔好蝕底俾人 (講緊當然係男仔)
跟住同佢反 ...

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-27 01:30 發表 查看引用來源
分享我sp 的經歷,是她的經歷,我存粹chok 她助興增加情趣,男人你懂的。
我大概描述比較容易,不一定完全100%,各位可以欣賞下。

媳婦:xi  老爺:ly 普通話比較接近意思

ly:看你最近好像好累,是否剛入公司不習慣?
xi:對,好多人情世 ...
期待更新

老爺再一次。。。。

延續SP 老爺的經歷(轉發描述)

老爺不斷嘗試進攻媳婦,但並沒有太急,所以SP 也唔覺得是故意或者需要防備。
因為平時老爺都好Nice,又或者老爺外面都夠食,唔需要返來屋企搞媳婦。
但有一次確實進一步大躍進。
老爺買了一件性感內衣話是客戶送的要成2萬蚊一件。
SP 看了確實好喜歡,但只是收了就算,點知老爺話,不如試一下,
如果唔合適可以拿去換過一件。
SP 當然是自己入房試,點知老爺敲門話出來看一下是否真的好看。
SP話超薄而且see thru,點穿。。
誰不知老爺話之前看過啦,唔需要婆婆媽媽,只是想確認。
後來SP 更係唔會開啦,然後穿浴袍抱主然後開門應付一下,話真的合適不需要換。
老爺話都穿了更係要看下啦。。SP 都未反應過來,老爺就解開浴袍。
然後話,真的好合適,然後SP 遮住胸重點部分,後來老爺話前面看好合適不需要換,
後面會窄嗎,我看下。然後要除浴袍,SP 當時都唔知道需要遮胸或者用個手阻擋老爺。
拉扯中就順理成章除了浴袍,SP 依然堅持雙手遮住胸。
後來老爺話;
老爺:其實上次看見你乳頭已經頂唔順了媳婦。
放心,不會犯規,只是想你明白沒惡意也不會進一步,我只想你放鬆。
當時SP 覺得唔會惡意所以防備心就放寬了。

持續。。。。。

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-13 23:50 發表 查看引用來源
延續SP 老爺的經歷(轉發描述)

老爺不斷嘗試進攻媳婦,但並沒有太急,所以SP 也唔覺得是故意或者需要防備。
因為平時老爺都好Nice,又或者老爺外面都夠食,唔需要返來屋企搞媳婦。
但有一次確實進一步大躍進。
老爺買了一件性 ...
多謝更新!期待之後更新!😉

同事人妻意外驚喜

公司trip 獎勵泰國旅遊,同事帶老婆陪伴, 我就一支公。
其中一晚在芭堤雅同事之間玩的好hi,有啲飲到嘔飲到趴,我就同這對夫妻比較酒量好。
大家該玩的都玩過了,人妖、小姐、男妓都點個入K 房見識,後來散band 我就幫忙扶另外一位女同事上車上房,
但這位女同事樣貌一般,所以沒有動歪念,雖然抽水當是酬勞。
回到酒店,夫妻就約不如去對面海邊酒吧繼續飲。
最後飲大佐,一起返房,我幫忙扶條女一起返房間。老公故意讓我抽他老婆水當時我覺得,
後來我就故意借廁所,其實我故意看下他們會晤會有動靜。
果然給我估中,我出來就看見同事老婆除衫剩返內衣褲,
然後同事話,喂,幫下手,我唔掂,睡下先。。
我心大心細,然後同事另轉面睡覺。我真是唔理咁多,直接插。
原來條女已經濕到離譜,後來我想舌吻條女,條女突然醒了。。shit。。
喂呀,我老公在旁邊啊。。。我話他自己叫我插噶。。。
人妻叫我落地下繼續,在床感覺老公在旁邊很怪異。。
落床之後人妻主動含,,哇。。真係正。人妻話是否可以用口爆代替插,
我怕老公知道你插後翻面,我話ok。咁就含啦。。口爆可以接受。。
但由於時間太長,唔射。。人妻有啲唔耐煩,我主動話,不如我插一下盡快射
人妻同意,結果我中出了,而且是同時高潮個種,我有霖過猛出來射,但條女已經失控好hi。
第二日早上已經中午了,同事見到我第一句就問,昨晚你自己飲到幾點?真係唔好意思斷片,自己都唔知道點返房。。後來我問人妻,你老公唔知啊。。。人妻話。。。好似唔知但又好似知。。。。

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-28 23:40 發表 查看引用來源
公司trip 獎勵泰國旅遊,同事帶老婆陪伴, 我就一支公。
其中一晚在芭堤雅同事之間玩的好hi,有啲飲到嘔飲到趴,我就同這對夫妻比較酒量好。
大家該玩的都玩過了,人妖、小姐、男妓都點個入K 房見識,後來散band 我就幫忙扶另外 ...
咁就可以內射人妻真係正,之前已經識佢?之前有冇諗過食佢?

第一次見,泰國trip。而且鮑魚依然好緊,
估計係泰國氛圍好好引導了她思維。好斯文的女仔
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-29 00:01 發表 查看引用來源
咁就可以內射人妻真係正,之前已經識佢?之前有冇諗過食佢?

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-29 00:05 發表 查看引用來源
第一次見,泰國trip。而且鮑魚依然好緊,
估計係泰國氛圍好好引導了她思維。好斯文的女仔
佢老公可能好少屌佢!呢啲斯文人妻應該好好屌!之後幾晚仲有冇屌?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆