上一頁下一頁
發新話題

普遍女仔原來唔接受

收藏  |  訂閱
145  34.4k

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-16 08:54 發表 查看引用來源
一路同好多姊妹傾計先發現唔係好多人接受吞精我自己反而好享受同埋好鍾意嗰陣味
口爆完之後我仲要啜江乾淨男仔龜頭
真係一滴都冇我先滿足
以前試過有個男仔
俾我口爆吞精嘅次數仲多個同我做愛10幾倍
(照片非本人) ...
其實我覺得女生貪玩,好勝,又或想睇個男既係佢面前舒服到痺,就會吞埋。
尤其係口爆完女生仲唔放口,我覺得女生好鐘意睇男人又爽但又酸又痺既呢個畫面....... 呢D通常都會換黎俾男人鋤死既下場.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-19 15:20 發表 查看引用來源

其實我覺得女生貪玩,好勝,又或想睇個男既係佢面前舒服到痺,就會吞埋。
尤其係口爆完女生仲唔放口,我覺得女生好鐘意睇男人又爽但又酸又痺既呢個畫面....... 呢D通常都會換黎俾男人鋤死既下場....... ...
咁證明你未夠瞭解女人
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-19 14:26 發表 查看引用來源

咁即係表示佢非常之愛你
梗係要o架啦! 本宮為佢出生入死咁多年, 試吓唔愛, 我啫都搣甩佢

唔係用刀切, 係用手慢慢咁搣出o黎

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-19 20:32 發表 查看引用來源
咁證明你未夠瞭解女人
又唔好咁話佢, 有d 男人聽o左會好唔開心o架

其實佢咁講亦錯唔晒, 幫人含有時候真係因為貪玩好勝, 多數係含d 男朋友以外o既人果陣囉
簡單講係對方應該估唔到, 忽然之間咁樣醒佢, 係想睇佢不敢相信正在發生o既事果個反應
又想要又唔敢好似俾自己條女含果陣好放鬆好理所當然去享受, 尷尷尬尬o既表情, 尤其是射o左o係我個口果刻

而對於自己真心中意o既對象呢, 則係一種示愛o既行為囉
尤其是吞精, 如果話做愛俾人插入身體係親密, 吞埋落肚應該比插入更親密嘛

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-19 20:32 發表 查看引用來源
咁證明你未夠瞭解女人
HAHA......當然,今時今日,我仍然努力了解緊女生嘛,請多多指教。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-9-19 13:35 發表 查看引用來源
邊有咁多喎,10個內咋😅😅🤭🤭
咁....都今生無悔啦🤪🤩

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-9-19 13:35 發表 查看引用來源
邊有咁多喎,10個內咋😅😅🤭🤭
都唔錯喎食咗10條8條腸,好多女人一生人食咗兩條腸都無呀!陰公.

食得一,兩條個啲女係保守啫,女人要食嘢,易過男幾千萬倍啦,下嘩。
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-20 16:51 發表 查看引用來源
都唔錯喎食咗10條8條腸,好多女人一生人食咗兩條腸都無呀!陰公.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-9-20 19:27 發表 查看引用來源
食得一,兩條個啲女係保守啫,女人要食嘢,易過男幾千萬倍啦,下嘩。

好多男女心底裏都想食多幾條腸、插多幾個窿,但好多都過唔到自己心中道德觀念,只會終於自己另一半。

回覆 77# cheapcheap123 的帖子

可能係我比較open?😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆