上一頁下一頁
發新話題

分享: ☆☆╮弟一次係點樣入黎呢個內地夜遊區 (+分區!!!)╭☆☆

收藏  |  訂閱
145  17.0k

引用:
原帖由 弗弗 於 2005-11-9 06:01 AM 發表
好彩你都講得笑嗟...吾係又少個朋友囉...

講下笑的, 明架啦..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-11-9 03:23 AM 發表

邊個老野? 睇怕我係有史以來最年輕又毫無經驗o既版主. 等佢呢d真正老手接返手
紅紅.. 唔駛咁快退休的 .. 呢度.. 都好need 你架..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-11-9 09:45 AM 發表

紅紅.. 唔駛咁快退休的 .. 呢度.. 都好need 你架..
你地當其餘2位版主死架?  :smile_03:
話時話浪__子好似未入來簽到?

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-11-9 12:38 PM 發表

你地當其餘2位版主死架?  :smile_03:
話時話浪__子好似未入來簽到?
唔係呀,我架意思係多d 版主(+埋你嘛..), 黎協力manage 呢區, 咁會好好多呀, 人多好辦事呀嘛(由其多d 叻人呀嘛..).

浪浪,我之前pm 過佢架啦, 可能未有時間黎呢度留言呀, 佢呢排好鬼忙呀, 聽佢講,
--> p.s: to 浪浪, 有時間留過字啦, + 你分, 同埋想知道下你架第一次係點樣呀..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-27 01:21 PM 發表
Background: 係其他區度見到.. 有幾多係講乜乜架.. 第一次乜,第一次物的(有d 係幾有趣架 , 重有 + 分架. .).咁. 係度諗 ...

1) 係我個FD叫我去貼圖區睇相話好多野睇好正,之後我睇車版多因為睇相我無物興趣。
甘之後開始上大陸玩就得閒上黎問下D巴打D資信同交流下啦!

2) 第一次上黎發覺好多高手系度,而且好熱誠甘幫我D新手。而且令我改變左對北上玩既人既觀感,原來好多巴打都係好好人,好有人情味,更加受過高等教育,亦提攜後輩…

3) report我都出過幾個既,都係親身經歷。但就無相羅,我個人無將我女女既相發放既習慣…

4) 我只跟過一次團,由stantse組織,老師帶隊既,當晚非常好玩,安全,價廉物美

5) 吾好成日上吾到黎就好啦~呢排常常發生

6) 我上車區,手錶區,少少貼圖區同手機區,主要枕系呢度啦梗係!!

今日係呢邊簽到先.....

日日都只有時間打呢幾隻字....

同埋睇下有無違規貼,

聽日, 聽日有時間寫野架啦

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-11-9 08:40 PM 發表
今日係呢邊簽到先.....

日日都只有時間打呢幾隻字....

同埋睇下有無違規貼,

聽日, 聽日有時間寫野架啦
好呀, 浪浪等你呀. 留字呀.

1)
大家弟一次上"內地夜遊區" 係在點樣架情況下呢.??.
同個fd揾緊內地資訊, 揾揾下撞到入來.....

2)
弟一次上黎呢度睇.. d post, 覺得點樣呢..
當時覺得同141分別唔大, 不過睇落呢邊D人講野文明好多
所以開始鍾意來呢邊

3)
大家有冇出過report 呀, 剩文字 or 相+文字架 report, 出過幾多呀(大約啦)
之前有出過幾篇架,
不過我唔鍾意對住部電腦太耐, 所以後來越寫越短
而家隱居狀態, 更加唔使寫

4)
大家有冇跟過團玩?? (係呢度join架,) 一齊去d 地方去玩, 如有, 跟團玩架感覺係.???
梗係有啦, 夠熱鬧, 又開心
劈酒點少得fd同女

5)
有冇建議 or 意見給 "內地夜遊討論"
個個守版規, 我唔使做野就最好
(雖然可能會好悶, 上來唔知做咩)

6)
除左上呢度(內地夜遊)外, 各會員重(有冇)上其他架邊一區多呢(最多講三個區得啦-係香港討論區內, 得個知字咋 )..??
讀書教育, 因為同D人傾開留學D野
PS遊戲, 打機姐.......
籃球, 足球,.....其實我度度都會去架
不過好多時唔出聲, 費事比人話灌水啦

終於簽到.....

遲左甘耐真係唔好意思

等忙完呢輪, 再同你地吹水啦

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-11-10 09:58 AM 發表
終於簽到.....

遲左甘耐真係唔好意思

等忙完呢輪, 再同你地吹水啦
多謝晒你, 收到呀,  
其實重有呢個喎,去埋留言呀.., 有時間去埋啊, 遲d 都唔緊要架.

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆