上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  234.6k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-12 09:45 發表 查看引用來源
但佢昨晚又搞左張p圖相比我,又問會唔會比熟人認到😵
女人不論15到50都是幾煩的😇
又多疑又多心又要痕又怕痛🤭🤭🤭

回覆 790# 七色熊 的帖子

呢D咪慾拒還迎囉,D女人又姣又扮怕痛,好似我老婆最近追上潮流著瑜伽褲,第一次著問我好唔好睇,我話好睇,塊閪現哂出嚟,引死人,依家咪成日著出街,D男人唔睇佢唔開心架,日日返嚟條底褲濕撚到!

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-12 09:56 發表 查看引用來源
呢D咪慾拒還迎囉,D女人又姣又扮怕痛,好似我老婆最近追上潮流著瑜伽褲,第一次著問我好唔好睇,我話好睇,塊閪現哂出嚟,引死人,依家咪成日著出街,D男人唔睇佢唔開心架,日日返嚟條底褲濕撚到! ...
你老婆都好姣下🤭
D女人係咁,又想引人又担心比人知😇
琴日我貼左姑媽去party的相,佢已用公仔頭遮樣,但著衫打扮就比人認出左,我聽佢講好似係,所以佢咪又騰雞話要我del返哂所有去party的相😵

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-12 10:04 發表 查看引用來源
你老婆都好姣下🤭
D女人係咁,又想引人又担心比人知😇
琴日我貼左姑媽去party的相,佢已用公仔頭遮樣,但著衫打扮就比人認出左,我聽佢講好似係,所以佢咪又騰雞話要我del返哂所有去party的相😵 ...
其實比人認到又点?
佢出去跳舞同師傅攬身攬世都會比人见到,佢又唔知驚唔驚,你估d男人唔知咩,女人出得去玩都是想揾返多d自信,想試下自己仲有幾多魅力,鬼叫d老公唔屌自己老婆,d女人咪先要咁樣出去尋找返d自信啫🤭😇😇

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-12 10:09 發表 查看引用來源
其實比人認到又点?
佢出去跳舞同師傅攬身攬世都會比人见到,佢又唔知驚唔驚,你估d男人唔知咩,女人出得去玩都是想揾返多d自信,想試下自己仲有幾多魅力,鬼叫d老公唔屌自己老婆,d女人咪先要咁樣出去尋找返d自信啫🤭😇😇 ...
姑媽話帶我去跳下茶舞见色一下,我真係心思思想见色见色,順便又可以同姑媽尋找返d那些年温馨回憶🤭😇😇

回覆 795# 七色熊 的帖子

睇下有冇其他可以發展下😜

回覆 791# 七色熊 的帖子

咪係,呢個年代仆嘢拍片好平常,第二日又話變態,夜晚屌住嗰陣又任影,我呃佢話post左上綱,好多師兄

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-12 10:13 發表 查看引用來源
姑媽話帶我去跳下茶舞见色一下,我真係心思思想见色见色,順便又可以同姑媽尋找返d那些年温馨回憶🤭😇😇
不過你姑媽有sp,又食咁多仔,應該一樣中出啦!你不怕?

咪係,呢個年代仆嘢拍片好平常,第二日又話變態,夜晚屌住嗰陣又任影,我呃佢話post左上綱,好多師兄對住打飛機,佢都唔知幾興奮,又話要偷食,又呢又路!

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-12 10:16 發表 查看引用來源
咪係,呢個年代仆嘢拍片好平常,第二日又話變態,夜晚屌住嗰陣又任影,我呃佢話post左上綱,好多師兄
屌緊果陣冇有怕,屌完就話怕🤭
但下次又係咁屌係咁影😇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆