上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.5k

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 21:43 發表 查看引用來源
Gina會係第六位主角?
保密😬

回覆 790# star_platina 的帖子

感激!!!
在心中,哈哈

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 21:46 發表 查看引用來源
感激!!!
在心中,哈哈
師兄客氣,到時睇下Gina嘅故仔,佢都令阿星印象深刻😬

回覆 792# 柒七仔 的帖子

唔知今晚會唔會有更新呢

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 21:50 發表 查看引用來源
唔知今晚會唔會有更新呢
咁樣………又好,出多一段😬

應師兄要求出多一段~

Louise XVI

濕咗嘅床單係瞓得冇咁舒服嘅,不過陪住阿星嘅兩個女仔都攬到阿星好實,阿星瞓喺中間都真係冇乜得揀,況且攬住Miss Tang同Louise哋,唔好嫌咁多啦。你可能會問:喂,阿星,咁多女人你搞唔搞得掂㗎?阿星老實同你講:一個Cassy已經搞掂阿星咗,如果每位女伴都要求阿星俾一日時間佢,阿星應該唔識排。而且可能真係吸引力法則作怪,阿星嘅女伴多少都有啲情緒問題需要疏導,咁啱都揾到阿星,咁啱都俾阿星幫佢哋執。阿星喺床上面諗,肉體上嘅傷害縱使唔能夠消除,阿星都會盡量幫Louise消除心理上因為肉體傷害而造成嘅負擔。除咗衫之後嘅Louise,相較平時嘅佢輕鬆好多,咁阿星用咩方式去幫佢做治療好呢?

兩隻手都俾人責到有啲痺,阿星唯有縮番對手落嚟,Miss Tang攬住阿星隻手將佢擺咗去兩隻大脾中間夾住,阿星嘅手摸住啲濃密嘅鋼刷毛毛,而Louise俾阿星整醒咗,粒聲唔出望住阿星。阿星望下佢,遞高手摸下佢塊面,佢用小小嘅手掌覆蓋阿星嘅手掌,按住阿星嘅手掌放喺佢面上,然後問阿星:「你會唔會嫌棄我?」阿星揸一揸佢塊面,同佢講:「只要你唔嫌棄自己,呢度唔會有人嫌棄你。」每個人都會睇到自己有啲缺陷,有所不足,但係未必所有人都諗到辦法解決問題,有啲人喺困境入面甚至揾唔番路出番嚟,然後自暴自棄,放棄世界。阿星明白,因為見過太多,太多。

Louise啲眼淚再次流出嚟,壓抑太耐嘅情緒好似缺堤一樣,冇辦法停止。阿星由得佢喊,錫下佢額頭之後再同佢講:「放心,情緒可以抒解,只要你多啲請阿星食雞蛋仔就得。」 Louise 忍唔住笑咗出嚟,諗起尋晚阿星笑佢見到雞蛋仔好似細路仔咁,佢自己都忍唔住笑。Miss Tang呢個時候俾阿星嘈醒咗,開聲問:「你哋傾咩咁開心?」阿星攬住Louise同Miss Tang哋,再次進入三人世界,直到食晏嘅時候。
(待續)😬

回覆 796# star_platina 的帖子

唔知會唔會4個同一時間攬住師兄一齊訓呢???
一人做一次,師兄真係辛苦哂你喇!

引用:
原帖由 柒七仔 於 7/6/2021 22:29 發表 查看引用來源
唔知會唔會4個同一時間攬住師兄一齊訓呢???
一人做一次,師兄真係辛苦哂你喇!
呢啲場境真係可遇不可求😬

星期二,已經過咗一日,仲有四日咋,努力呀~

Louise XVII

今日返工嘅Louise著得比平時密實,將平時冇遮冇掩嘅38G包返好,著返一件薄恤衫,一條牛仔褲加對拖鞋。係呀,榴槤之國咁熱,查實好多人著拖鞋返工㗎。阿星一早喺度嘆咖啡做諗樣,佢比其他同事都早返到嚟公司,阿星望下佢,包得咁密實,冇哂啲左搖右擺,面上多咗幾分自信同笑容。係喇,笑下個樣係靚啲嘅。兩日冇見,好似精神咗喎。阿星同佢講聲早晨,佢都有用笑容回應。保持住咁,你好快就可以再次擁有豐盛嘅人生啦。Louise行埋嚟阿星面前,話:「我著得好睇冇?」阿星點點頭。「以後衫入面只俾你一個睇好冇?」你咁講,阿星又點會講唔好呢?梗係用力點頭啦。然後Louise又話:「你其他嘅女伴除咗Miss Tang之外仲有幾多人?我可以知道冇?」

阿星諗緊點樣講俾Louise知其實Elly都係阿星嘅女伴,好明顯佢唔知Elly同阿星嘅關係,不過就開始對公司埋阿星身嘅女性都留意。除咗Elly,公司入面Cassy同阿星都係非常親密嘅伙伴,阿星喺度諗,如果Louise知道佢哋都係阿星嘅女伴,唔知佢會有咩反應。Cassy飛咗去傾生意,項目經理同執人官去咗見客,今日得番Elly,Louise同阿星去食晏,或者食晏嘅時候同佢哋講下咩情況容易啲。

阿星同Elly同Louise地三個去食晏,食晏當然傾閒偈乜都講,但係因為大家都唔想將話題講得太深入令人發現而欲言又止,最後阿星講咗一句:「星期五Cassy未返,不如叫埋Miss Tang去阿星度飲嘢?」而令到Elly同Louise互望而面紅。唏,阿星啲破冰技巧有返咁上下嘅,即時令佢兩個覺得熱添啦,使乜講。

所以星期五,阿星就約咗Elly,Miss Tang同Louise一齊喺阿星屋企飲嘢喇。
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-8 07:13 發表 查看引用來源
星期二,已經過咗一日,仲有四日咋,努力呀~

Louise XVII

今日返工嘅Louise著得比平時密實,將平時冇遮冇掩嘅38G包返好,著返一件薄恤衫,一條牛仔褲加對拖鞋。係呀,榴槤之國咁熱,查實好多人著拖鞋返工㗎。阿星一早喺度嘆咖啡做諗 ...
我反而想睇下你當時個apartment 既相,究竟有幾大。
😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆