上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  274.0k

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-13 00:53 發表 查看引用來源

我朝早係要返工,朝9晚5就俾亞姐點
放工返到屋企就俾小朋友點
買餸煮飯對功課做家務一腳踢
老公就唔使晚晚服侍嘅,佢都知我攰到屎
12點後我唔瞓我隻佬都瞓屎咗啦…🤭 ...
咁有放假架嘛!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-13 00:55 發表 查看引用來源
咁有放假架嘛!😉
放假隻佬都早瞓架,佢慣咗你睇。。。我仲玩緊電話就知啦…🤭

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-13 00:57 發表 查看引用來源
放假隻佬都早瞓架,佢慣咗你睇。。。我仲玩緊電話就知啦…🤭
你可以主動搞佢架嘛!😉

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-13 00:53 發表 查看引用來源

12點就係你的世界

男男女女老老嫩嫩都服侍好。。。。勁

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-12 20:42 發表 查看引用來源

上半場吹雞完場,雙方中場休息之後,好快就下半場開波^^
痛嫁🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-13 01:12 發表 查看引用來源

12點就係你的世界

男男女女老老嫩嫩都服侍好。。。。勁
講呢啲。。。😅

引用:

夜晚唔好服侍老公,係老公服待妳,餵飽妳!😀😀,報答妳攪好頭家

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-2-13 08:52 發表 查看引用來源
夜晚唔好服侍老公,係老公服待妳,餵飽妳!😀😀,報答妳攪好頭家
隻婆日頭要搞好頭家,夜晚仲要搞埋條佬碌嘢,呢d女人冇得頂👍

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-13 03:55 發表 查看引用來源
痛嫁🤭🤭🤭🤭
琴晚深夜小朋友訓左覺,係漆黑既睡房中,我叫已赤裸既老婆趴係床邊成狗仔式咁,之後我就由佢後頸開始錫起~耳仔~雙手就後抱式咁輕撫兩對肉球,原來兩粒lin未摸都已經硬左~~
跟住就錫落去膊頭~再用我既唇和脷係成個背脊遊走~~到咁上下喇,條脷就開始向狗仔pose既股罅度進發,效法下依度既ching, 輕輕玩下朵菊花,條脷再舐下菊花與洞口之間既敏感處~~當我想再進逼時,赫然發覺都仲未比我瀨既主菜之處,係微弱窗外既燈光反影之下,原來老婆隻鮑魚已一早濕潤之極^^

之後~~~~~唔寫住啦~~留返少少私隱比我老婆先得。。haha

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-2-13 08:52 發表 查看引用來源
咁佢要返工,收工都要抖足精神先。。。佢想攪就自然做嘢嘅啦…🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆