上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-24 02:08 發表 查看引用來源

中哂,我都係第一次屌人妻呢種pat,老實講,真係返唔到轉頭。嗰種好軟熟嘅感覺真係好正,吓吓吸住你條嘢嚟入。最正係個pat夠圓,有肉得嚟但唔係肥嗰嘢先難得。
不過我老婆又唔差,其實我自己都唔係好揀到,所以先想聽吓大眾會點揀 ...
Ching有派彩未😁

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-24 09:15 發表 查看引用來源

Ching有派彩未😁
咁少人參與,我諗住聽多啲,競爭大啲添。呢個場真係好靜 😂

回覆 8009# 最錫我老婆 的帖子

...😌師兄係用邊招先😏(後入貼住扒上去?)

師兄有冇試過打則後插?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 22:41 發表 查看引用來源
咁叫老公幫你修吖嘛!😉
無修呢個習慣 😝

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-24 13:36 發表 查看引用來源

無修呢個習慣 😝
咁你多唔多毛?😉

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-1-24 13:29 發表 查看引用來源
師兄有冇試過打則後插?
話說有次比老公打側身
隻腳抬起
佢坐喺度咁比佢咁入

呢個係暫時試過,另一個舒服嘅姿勢
缺點係隻腳好攰

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-24 13:40 發表 查看引用來源

話說有次比老公打側身
隻腳抬起
佢坐喺度咁比佢咁入

呢個係暫時試過,另一個舒服嘅姿勢
缺點係隻腳好攰
咁插舒唔舒服?😉

[quote]原帖由 賭神^^ 於 2024-1-24 13:29 發表 查看引用來源
師兄有冇試過打則後插? [/quote
啱啱最近期屌人妻就係打側開波,我鐘意喺佢後面側身攬住佢,攬攬錫錫揸吓波先。咁樣可以用條J磨吓佢個pat,頂吓佢,認真感受吓個pat嘅柔軟。又可以一路喺側邊望住自己隻手玩佢對波,睇住佢對波點俾我搓圓㩒扁。之後越頂越落,呢啲時候佢已經會濕哂,對啱位就一嘢頂入去。
一路打側喺佢後面慢慢一下一下咁推到佢盡。因為我真係插到好盡所以佢個身會俾我推到半個身好似趴喺到咁。然後我起身將佢成個人打側咗,跪咗喺佢中間坐住佢隻右腳,之後屈起佢另一隻腳做成佢夾住我咁嚟插佢。呢個姿勢好正因佢打側身插佢嗰陣佢個西會特別緊,夾到我條J好實。個view又正,望住佢對波彈吓彈吓,又可以望住佢個俾我插到好入嘅樣。

之後插到差唔多頂唔順想射我先將佢反轉要佢跪喺到,後面再嚟。插到佢啪啪聲勁嚮,勁驚啲啪啪聲會嘈醒佢個仔。又係推到差唔多要射,再反轉佢,喺佢上面,要佢M字腳再插。插到feel到佢就嚟高潮我就最後衝刺瘋狂抽插然後射哂喺佢個肚到。

啱啱早幾日就係咁樣屌佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-24 14:01 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 賭神^^ 於 2024-1-24 13:29 發表 查看引用來源
師兄有冇試過打則後插? [/quote
啱啱最近期屌人妻就係打側開波,我鐘意喺佢後面側身攬住佢,攬攬錫錫揸吓波先。咁樣可 ...
正呀!佢比你屌得I high唔high?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆