上一頁下一頁
發新話題

[其他] (-(-(-(-<<< molo >>>-)-)-)-)

收藏  |  訂閱
933  31.8k

今日真係嬲嬲地, 琴晚我睇好利加大學。
但今朝覆盤, 睇番出面大落飛, 結果調轉槍頭買富仔。:032:
結果杏加富貴:043:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-26 01:27 PM 發表

1.95 !!:023: :023:
似 90 分鐘 分不出勝負!!:025:  
90 分鐘 分不出勝負...

半和:071:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-6-26 01:29 PM 發表
molo:023: :071:
what's up:096: :071:

引用:
原帖由 andrewkkc 於 2008-6-26 01:30 PM 發表
以波論波,我認為俄羅斯食硬.........:122:
整體上俄仔好....
個人技術就西仔好....

:028: :028: ......睇多陣:097:

暫時黎講~~
我睇好俄羅斯食晒個盤.....

引用:
原帖由 pc01088 於 2008-6-26 01:34 PM 發表
今日真係嬲嬲地, 琴晚我睇好利加大學。
但今朝覆盤, 睇番出面大落飛, 結果調轉槍頭買富仔。:032:
結果杏加富貴:043:
富仔受讓瓜左八成...

唔緊要啦...win more

引用:
原帖由 oogiesboogie 於 2008-6-26 01:49 PM 發表
暫時黎講~~
我睇好俄羅斯食晒個盤.....
me too...:071:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-26 01:52 PM 發表

富仔受讓瓜左八成...

唔緊要啦...win more
原本我都係咁諗, 但係開賽前飛數俾佢大到
開賽前, 出面大學既主客大跌, 馬會就送大餅, 我以為係陷阱....聰明反被聰明誤

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-26 01:43 PM 發表

what's up:096: :071:
WIN MORE:096: :071: :098:

引用:
原帖由 pc01088 於 2008-6-26 01:58 PM 發表

原本我都係咁諗, 但係開賽前飛數俾佢大到
開賽前, 出面大學既主客大跌, 馬會就送大餅, 我以為係陷阱....聰明反被聰明誤
咁就下次早下決定....埋得佢:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆