上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.5k

引用:
原帖由 更年大叔 於 8/6/2021 07:58 發表 查看引用來源

我反而想睇下你當時個apartment 既相,究竟有幾大。
😊
阿星當時住嘅係一個雙楝apartment,單位面積1033呎,配套有泳池,gym房同兩個車位。3房2厠,開放式厨房,有露台,月租1600榴槤幤,即係折合港幣大約3200,售價由60萬榴槤幤起,用嚟投資自住都好抵。阿星似唔似地產經紀?😬

突然彈一句約埋miss tang真係絕,全部在心中。

引用:
原帖由 koalaau 於 8/6/2021 08:45 發表 查看引用來源
突然彈一句約埋miss tang真係絕,全部在心中。
大家都自己知,大家唔知對方知,大家知道對方知,幾秒鐘入面三個層面嘅轉換,剩係睇佢哋嘅表情微妙變化都已經值回票價😬

回覆 799# star_platina 的帖子

說話唔使多,講中嘅一句就夠哂!
大家都明哂,哈哈

引用:
原帖由 柒七仔 於 8/6/2021 09:57 發表 查看引用來源
說話唔使多,講中嘅一句就夠哂!
大家都明哂,哈哈
在心中嘛師兄😬

又食晏喇~

Louise XVIII

逢星期五係阿星同女士們一齊相聚嘅日子,大部分時間只要大家有時間都會一齊食晚飯,飲嘢同直落,一係喺Cassy屋企,一係喺阿星屋企,直到星期六大家要返屋企嘅時候為止。去Cassy度嘅好處係Cassy有好多玩具可以俾阿星同女伴們一齊分享,而去阿星度就可以同阿星直落。Cassy飛咗,唯有大家去阿星度纏綿。食晏果陣Elly一聽到阿星對住Louise講約埋Miss Tang去阿星度直落即係紅都面哂,而Louise知道Elly都係阿星嘅情人就嚇咗一跳。呢個係大家嘅秘密,共同分享,共同守秘,共同照料,今晚又要有排忙。

Miss Tang一收工已經準備好哂喺一間飯店度訂咗枱,忙咗一個星期,一齊食餐好嘅慰勞大家。聽日Cassy 早機返到,阿星話一早大家去機場接佢,同佢食埋晏大家先去做自己嘢。依家越嚟越多人,阿星都要諗諗點樣分配時間俾佢哋,除咗治療嘅時間,仲需要有獨處嘅時間,家陣阿星要照顧4個女仔,仲要做治療又要做愛做嘅事,又要返工,真係周身唔得閒。星期五晚,係大家嘅娛樂晚,阿星要服侍四個女仔真係會吃力,認真係要諗下點樣安排。

餐飯食得好老尷,因為Elly ,Miss Tang同Louise 都係講家鄉話,然後阿星根據佢哋嘅語氣眼神同肢體動作就知道佢哋傾緊今晚點樣瓜分阿星,呢啲嘢阿星已經司空見慣,今晚都係攞定支紅酒做定準備好,到時候見機行事,睇下點樣委曲求存,逆境求生。飯飽茶醉,阿星車哂佢哋返屋企,大家都熟哂路去阿星度,搭升降機嘅時候阿星乘機一手攬哂佢哋三個,Miss Tang當然唔會反抗,仲雙手環抱阿星;Elly就欲拒還迎,話唔好但就捱埋阿星度;而Louise 呢,一手推開阿星話唔好意思。阿星屋企得兩個浴室,每個浴室每次只能夠同時間容納兩個人,比起Cassy 個大浴室可以四五個人一齊冲涼真係差好遠。Miss Tang 提議Elly 冲涼先,因為佢洗得乾淨要花啲時間,而Louise 就話自己黐淋淋要冲涼先,剩低阿星同Miss Tang兩個喺廳度。個衰妹邊有咁好心俾Elly 同Louise 冲涼先吖,佢趁Elly同Louise冲涼即刻除咗阿星條褲然後話小星星好熱要幫佢降溫,一口就含咗落去,阿星話天氣咁熱小星星有味喎,佢就用埋條脷專喺小星星啲邉邊罅罅地方幫佢洗身,越啜越用力,好似想吸哂啲星塵出嚟咁。啜到咁上下,Louise冲完涼著住條底褲,38G左搖右擺咁行出嚟見到Miss Tang打尖偷步,走咗去雪櫃度攞咗支凍水出嚟斟咗一杯行過嚟。喂喂,阿Louise你唔係諗住用杯凍水潑醒阿星下話?阿Miss Tang曵曵咋喎,唔關阿星事㗎。點知Louise揸住杯水坐低喺度,飲咗一啖,拉一拉Miss Tang示意叫佢停止,Miss Tang停口望下佢,佢即刻接口含落小星星度,個口非常之凍!冰凍嘅凍水喺阿星屋企係經常準備好嘅嘢,攞嚟飲或者飲威士忌嘅時候加少少水都係一個非常之好嘅配搭。Louise竟然乘機攞阿星啲凍水嚟撚化小星星,阿星真係估佢唔到。Miss Tang同Louise就喺度你一啖我一啖咁用體温嘅咀同冰凍嘅咀嚟折磨阿星嘅時候,Elly用毛巾抹緊頭,34D亦都係左fing fing右fing fing咁行到出嚟,見到阿星俾Miss Tang同Louise兩個折磨,竟然無視阿星,行咗去煲水飲。
(待續)😬

回覆 805# star_platina 的帖子

一切盡在不言中
無聲仿有聲
大家都心領神會,厲害,厲害!

回覆 806# star_platina 的帖子

師兄你真係好幸福啊!
羡慕死😂

引用:
原帖由 柒七仔 於 8/6/2021 12:05 發表 查看引用來源
一切盡在不言中
無聲仿有聲
大家都心領神會,厲害,厲害!
語言嘅技巧,在於一句說話入面有唔同層次嘅結構,表層結構同深層結構可以做成唔同嘅效果,根據唔同嘅人,會收到唔同嘅信息😬

星師兄一晚對付四個咁強!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆