上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  204.5k

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-1 12:52 發表 查看引用來源
如59歲保養唔好真係未必插得落,但手勢好就好過插佢,试過去推油,冇掂過弟弟都硬哂,
我老婆50路都有狗公屌,50路算唔算老人家?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-23 17:34 發表 查看引用來源
南亞仔巧勁喎🤷‍♂️
又大碌又持久
唔係個個女人都應付到南亞仔呢d勁嘢

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 09:57 發表 查看引用來源
我老婆50路都有狗公屌,50路算唔算老人家?
好似唔係分年紀, 外型吸引到就唔理年齡有幾大, 有啲 60+ 都引到吓人, 只不過係啲叔叔/伯伯級數呾啫.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-2 10:03 發表 查看引用來源

好似唔係分年紀, 外型吸引到就唔理年齡有幾大, 有啲 60+ 都引到吓人, 只不過係啲叔叔/伯伯級數呾啫.  
叔叔呢d都係食返d嬸嬸🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:04 發表 查看引用來源
叔叔呢d都係食返d嬸嬸🤭
分分鐘自己都係唔多掂做唔到啲乜, 志在溝吓女 enjoy 番啲過程.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-2 10:07 發表 查看引用來源

分分鐘自己都係唔多掂做唔到啲乜, 志在溝吓女 enjoy 番啲過程.
叔叔同我應該冇乜分別啦,能力已有限,除非新鮮感搭夠

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:10 發表 查看引用來源
女人波大特別易吸精易惹桃花

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:10 發表 查看引用來源
師兄嘅年齡層大家應該差不多, 平時鍛鍊吓, 至少健康都好啲啲, 有啲朋友都有走下坡跡象, 條嘢硬唔哂, 冇法只有接受, 畢竟開始做廢佬.  

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:14 發表 查看引用來源
利申:圖是寶兄提供
波大易吸精

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:14 發表 查看引用來源
我唔覺係, 只要平均已經好好, 太大反而覺得一般, 個人意見自己手掌剛好握得哂就 fit .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆