上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-26 22:55 發表 查看引用來源

你咁犀利?
唸到誘惑?🥳
lace bra 同under喎😍又可以現吓啲毛毛😍

回覆 1296# 最錫我老婆 的帖子

佢大約幾多歲????

引用:
原帖由 leefai0014 於 2024-1-27 00:00 發表 查看引用來源
佢大約幾多歲????
你講緊邊個?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-27 00:19 發表 查看引用來源

你講緊邊個?
我估可能係問人妻

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-26 23:27 發表 查看引用來源
lace bra 同under喎😍又可以現吓啲毛毛😍
底底走光露埋毛真係,走光嘅最高境界。個女仔如果保守啲嘅話真係會崩潰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-27 00:48 發表 查看引用來源

底底走光露埋毛真係,走光嘅最高境界。個女仔如果保守啲嘅話真係會崩潰
真係堅正😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-27 00:59 發表 查看引用來源
真係堅正😍😍😍
唔知你哋仲記唔記得我有段時間share過我friend個老婆。
有次游水嗰陣佢條泳褲濕水之後透哂,透哂啲毛出嚟。真係好正,到宜家我仲念念不忘嗰個畫面,friend個老婆當然唔知有呢件事。但係其實我成日都喺到諗,如果佢知道咗佢走光走到咁嘅地步俾我睇哂佢啲毛,佢其實會有咩感受

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-27 01:13 發表 查看引用來源

唔知你哋仲記唔記得我有段時間share過我friend個老婆。
有次游水嗰陣佢條泳褲濕水之後透哂,透哂啲毛出嚟。真係好正,到宜家我仲念念不忘嗰個畫面,friend個老婆當然唔知有呢件事。但係其實我成日都喺到諗,如果佢知道咗佢 ...
有啲印象•••佢可能又怕醜又想被昅😂😂😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-27 01:13 發表 查看引用來源

有次游水嗰陣佢條泳褲濕水之後透哂,透哂啲毛出嚟。真係好正,到宜家我仲念念不忘嗰個畫面,friend個老婆當然唔知有呢件事。但係其實我成日都喺到諗,如果佢知道咗佢 ...
咁睇下佢本身係咪保守啦!如果保守肯定覺得好羞家,可能唔敢再見你哋!

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-26 18:00 發表 查看引用來源

有啲係朋友送既
咁咪著下囉
老公無買D比你著咩 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆