上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 6/7/2021 11:02 發表 查看引用來源
開心就有下次,咁又有機會再校正啲…
沒有最好,只有更好,越做越好,非常之好😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 15:36 發表 查看引用來源

心理戰其實好好玩,女方嘅期待會令到男方嘅魔力更加不可抗拒,越係得唔到,越係有與冇之間,不可抗力越強😬
其實呢D就係享受,但我自己亦唔忍心太令女人心情7上8落。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-5 15:43 發表 查看引用來源

越想要摸嘅地方越要遠離,而且令到罪惡感同快感重叠嘅話,果種難忘嘅快感出邊係揾唔到嘅。不過呢種技巧隨時玩壞一個人嘅是非善惡標準,可以嘅話阿星盡量都唔會用,呢個技巧太陰質😬 ...
HAHA,又唔係陰質既。
不如講,技巧好,有時可以令女方知道自己既低線係可以重新定位,有咩野原來佢受得,有咩野佢係享受,但好希望係男人主導。

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/7/2021 15:35 發表 查看引用來源

其實呢D就係享受,但我自己亦唔忍心太令女人心情7上8落。
心軟係男人嘅天性😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-6 16:36 發表 查看引用來源

心軟係男人嘅天性😬
心軟,多情,長情,HAHA.......男人有得揀都會咁做。

咩叫正正呢?暑假就開始了,代表咩?代表有好多暑期活動呢~~~~

最近既其中一個,嘩,乜而家D媽媽都好正正喎。
最近帶小朋友去學溜冰,D媽媽都係短衫或背心短褲,都keep得好正。
夏天真係好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/7/2021 11:50 發表 查看引用來源

心軟,多情,長情,HAHA.......男人有得揀都會咁做。
一軟,就好大件事😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-7 11:53 發表 查看引用來源
咩叫正正呢?暑假就開始了,代表咩?代表有好多暑期活動呢~~~~

最近既其中一個,嘩,乜而家D媽媽都好正正喎。
最近帶小朋友去學溜冰,D媽媽都係短衫或背心短褲,都keep得好正。
夏天真係好。 ...
原來溜冰場都咁好景。我以為會怕凍,淨係泳池好睇…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-7 11:56 發表 查看引用來源

一軟,就好大件事😬
師兄,心軟迎來啫硬,
同樣,心硬下場係啫軟...... ( 因為無硬既需要。)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-7 21:34 發表 查看引用來源
原來溜冰場都咁好景。我以為會怕凍,淨係泳池好睇…
師兄此言差矣,溜冰場,冒險樂園,真係要幾正有幾正。
其實仲有樣好正,真係風光無限。遲D講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆