上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  204.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-2 10:16 發表 查看引用來源

師兄嘅年齡層大家應該差不多, 平時鍛鍊吓, 至少健康都好啲啲, 有啲朋友都有走下坡跡象, 條嘢硬唔哂, 冇法只有接受, 畢竟開始做廢佬.  
男人唔夠硬就冇鳩用了😵
相反女人攤係度擘開二腿,比對波人地玩下,個男人又肯乃下隻閪,女人出到水就有人屌,所以女人50路甚至60路都話有男人屌

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-2 10:19 發表 查看引用來源

我唔覺係, 只要平均已經好好, 太大反而覺得一般, 個人意見自己手掌剛好握得哂就 fit .
啱嘅!各花入各眼,百貨有百客

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-7 07:28 發表 查看引用來源
都成五十歲仲想屌,浪費米青
百貨有百客,聽講老廟d企企有60路😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:21 發表 查看引用來源
男人唔夠硬就冇鳩用了😵
相反女人攤係度擘開二腿,比對波人地玩下,個男人又肯乃下隻閪,女人出到水就有人屌,所以女人50路甚至60路都話有男人屌 ...
咁樣好似唔好玩咁, 簡單同死魚咗啲, 加吓波推會唔會好啲呢 ?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 14:21 發表 查看引用來源
有冇揸波?
波的確係要嚟揸😋

附件

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-2 10:25 發表 查看引用來源

咁樣好似唔好玩咁, 簡單同死魚咗啲, 加吓波推會唔會好啲呢 ?
波推好提議,係唔系要夠大先好推🤭

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:27 發表 查看引用來源
將條嘢放入波隙度👍

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:27 發表 查看引用來源
唔同人唔同要求, 我要求唔高, 有彈性唔好太淋就 ok, 夾到條小潤腸就 fit 哂已經滿意.

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-2 10:29 發表 查看引用來源
將條嘢放入波隙度👍
呢樣係飛弗之一, 浸浴時係老虎玩潤腸項目之一.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-2 10:42 發表 查看引用來源

呢樣係飛弗之一, 浸浴時係老虎玩潤腸項目之一.
老虎肯同你玩已經👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆