上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-9 16:19 發表 查看引用來源
睇來師兄對人妻好有硏究,應該食咗唔少!😉
有研究,但未到好。
通常都係被女人研究多,我又唔會偏好只揀人妻。相反揀我既多數係廿歲左右既女生,唔係玩野,我講過,我鐘意成熟同獨立既女人,所以無食多過食左應該講,
而食左唔少......唔,我估我真係叫少,反而近日引區多左囡囡,師兄有無收穫呢?定已經有??HAHA.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 9/7/2021 18:59 發表 查看引用來源

exact7y.
女人永遠都吸引,但男人永遠都食唔晒,而且,慢慢地發現來來去去幾款套路,即可能係我問題啦。
所以我老早都將時間放係D嗜好上。 ...
師兄同阿星都係英雄,所以英雄所見略同😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-9 19:16 發表 查看引用來源

師兄同阿星都係英雄,所以英雄所見略同😬
HAHA......英雄?我想,就算做唔到英雄,都唔想做狗熊,豬紅呢~~~~

我睇唔起男人廢,即可能無本事過自己既女人,仲要發女人惡既男人,真係廢中之廢。
我認我係呢方面比較膚淺睇唔開,即我接受到女人唔叻但靚,但接受唔到男人廢但扮叻,身邊........ 總會有呢D人間唔中出現。

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/7/2021 16:18 發表 查看引用來源

HAHA......英雄?我想,就算做唔到英雄,都唔想做狗熊,豬紅呢~~~~

我睇唔起男人廢,即可能無本事過自己既女人,仲要發女人惡既男人,真係廢中之廢。
我認我係呢方面比較膚淺睇唔開,即我接受到女人唔叻但靚,但接受唔到男人廢但 ...
做到英雄並唔容易,但係英雄之旅總會有個開始。踏入英雄之旅,就係邁向卓越嘅第一步。每個人都有機會卓越,只係每個人嘅選擇唔同,未必個個人都睇到選項,最後做出佢哋覺得冇得揀嘅選擇,走上不歸路。

男人廢,在於佢自己睇低自己,而且冇自知之明,明白自己欠缺咗乜,然後努力補完,不過好多人都冇咁嘅能力明白自己,都好嘅,有嘅話師兄同阿星都唔會咁受歡迎😬

回覆 8201# dragonbone 的帖子

點為之少先?邊個有收穫呀,都係留言吹下水啫!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-9 11:06 發表 查看引用來源

唔係邊度,而係邊位。
通常人妻都會有D姐妹,係親姐妹,即人妻可能密實D之時,佢細妹陪住人妻個小朋友玩,風光一樣無限。
人妻好走兩極,一係好保守,一係就會短衫細牛,露出長腿係必然,但通常D阿妹係陪小朋友玩時,又有另一番吸引力 ...
姨姨的確係正…

今日勁好天,又過左個悠閒下午。

咁熱天,週圍都係背心短褲短裙,好正呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-10 18:31 發表 查看引用來源

做到英雄並唔容易,但係英雄之旅總會有個開始。踏入英雄之旅,就係邁向卓越嘅第一步。每個人都有機會卓越,只係每個人嘅選擇唔同,未必個個人都睇到選項,最後做出佢哋覺得冇得揀嘅選擇,走上不歸路。

男人廢,在於佢自己睇低自 ...
其實,有自信既人有種美麗的光亡。有自信既女人特別吸引。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 11/7/2021 23:09 發表 查看引用來源

其實,有自信既人有種美麗的光亡。有自信既女人特別吸引。
套用1萬小時定律,當一個人專注做一件事逹到1萬小時或以上,就開始踏入專家嘅門檻,邁向專家嘅境界。任何人做到呢一點,都會發出美麗嘅光輝,可以照亮人。阿星如無意外應該可能或者有機會已經踏入呢個境界,因為阿星由中學開始已經好專注咁睇女仔超過1萬小時😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-11 23:16 發表 查看引用來源

套用1萬小時定律,當一個人專注做一件事逹到1萬小時或以上,就開始踏入專家嘅門檻,邁向專家嘅境界。任何人做到呢一點,都會發出美麗嘅光輝,可以照亮人。阿星如無意外應該可能或者有機會已經踏入呢個境界,因為阿星由中學開始 ...
哈哈,咁"目及"女時候兩眼發光有反效果喎… 有師兄教,要放柔目光去望…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 13/7/2021 09:59 發表 查看引用來源

哈哈,咁"目及"女時候兩眼發光有反效果喎… 有師兄教,要放柔目光去望…
放柔目光就好似暖水煮公仔麵,煮唔出又食唔落😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆