上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 15:07 發表 查看引用來源

冇乜啦 😂
所以樓主轉移去人妻 & 同事?

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-29 15:08 發表 查看引用來源

K3未?
未K3,唔講佢個仔啦,小朋友嘅嘢盡量唔想帶嚟呢到

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-1-29 15:09 發表 查看引用來源

所以樓主轉移去人妻 & 同事?

同事過吓癮啫,佢啲衣著太難偷影到啲咩啦 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 15:10 發表 查看引用來源

未K3,唔講佢個仔啦,小朋友嘅嘢盡量唔想帶嚟呢到
因為K3佢就會好忙

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 15:00 發表 查看引用來源

點會唔知 😂
.....
師兄梗知...😌😅直接問咪得🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 15:11 發表 查看引用來源

同事過吓癮啫,佢啲衣著太難偷影到啲咩啦 😂
師兄而家忙食人妻,多過自己屋企果件喎.......
但處理要小心,唔好搞到掃興呢,咁我地先多野聽嘛~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-29 15:56 發表 查看引用來源

咁除咗同老婆真係唔開心之外,唔多唔少都有啲貪新忘舊嘅成份嘅。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:10 發表 查看引用來源

咁除咗同老婆真係唔開心之外,
唔多唔少都有啲貪新忘舊嘅成份嘅。。
.....
嗱~你講㗎(貪新忘舊)🤭🤭😏邊個男人都會!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:10 發表 查看引用來源

咁除咗同老婆真係唔開心之外,唔多唔少都有啲貪新忘舊嘅成份嘅。。
HAHA,最緊要師兄有心有力,內外應該自如,呢D已經係男人既力的表現。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-29 15:56 發表 查看引用來源

同埋講埋真心話,人妻同我老婆2個都係啱啱生完冇耐,,但係如果純粹講生完之後嘅身型,其實人妻真係keep得好啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆