上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:21 發表 查看引用來源

同埋講埋真心話,人妻同我老婆2個都係啱啱生完冇耐,,但係如果純粹講生完之後嘅身型,其實人妻真係keep得好啲
我都覺得係。尤其是Pat Pat, 所以後入好正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:21 發表 查看引用來源

同埋講埋真心話,人妻同我老婆2個都係啱啱生完冇耐,,
但係如果純粹講生完之後嘅身型,其實人妻真係keep得好啲
....
咁係咪香港女好D呢?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-1-29 16:33 發表 查看引用來源

....
咁係咪香港女好D呢?
咁又冇分香港女仔好唔好啲嘅

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-29 16:23 發表 查看引用來源
我都覺得係。尤其是Pat Pat, 所以後入好正!
識嘢,你呢啲咪叫pro囉,一睇幾張相都已經睇得出

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:42 發表 查看引用來源

識嘢,你呢啲咪叫pro囉,一睇幾張相都已經睇得出
冇咁誇!你都試過話正啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-29 16:44 發表 查看引用來源
冇咁誇!你都試過話正啦!
其實我第一次見佢嗰日係俾佢著住legging個look吸引咗, 就係個個pat同對腳,幾正,所以陰啲陰啲開始溝佢 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-1-29 16:49 發表 查看引用來源

其實我第一次見佢嗰日係俾佢著住legging個look吸引咗, 就係個個pat同對腳,幾正,所以陰啲陰啲開始溝佢 😂
咁都正常嘅!最緊要佢受溝啫!😉

引用:

同埋講埋真心話,人妻同我老婆2個都係啱啱生完冇耐,,但係如果純粹講生完之後嘅身型,其實人妻真係keep得好啲
HAHA...... 人妻keep得好,先吸引到師兄既青睞。
其實都係架,生完女人個身型真係可以好大好大改變,生完之後女人既束腰,收陰同埋股肌做足,師兄就係享受果個。

回覆 8246# 最錫我老婆 的帖子

識貨....難得😏有機會就😁唔好嘥!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-29 17:00 發表 查看引用來源

HAHA...... 人妻keep得好,先吸引到師兄既青睞。
其實都係架,生完女人個身型真係可以好大好大改變,生完之後女人既束腰,收陰同埋股肌做足,師兄就係享受果個。 ...
師兄有啲研究喎,呢啲女人收身嘢我真係唔清楚,不過以我所知人妻冇刻意去收過身,佢完全零運動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆