上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-13 15:18 發表 查看引用來源
各位新年快樂!
偷食人妻都有一段時間,我哋都收得好密,身邊冇一個人知。直到啱啱過年之前我講咗俾我最好嘅兄弟知我偷食緊個人妻。呢個friend識咗20幾年,除咗我有鋪露出老婆嘅癮之外,我同佢大家冇嘢唔知,所以絕對信得過。

...
人妻對波都得好得喎😍

你個朋友識到你, 真係幸福又有艷福

成對奶+LIN
睇到好難忍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-13 15:18 發表 查看引用來源
各位新年快樂!
偷食人妻都有一段時間,我哋都收得好密,身邊冇一個人知。直到啱啱過年之前我講咗俾我最好嘅兄弟知我偷食緊個人妻。呢個friend識咗20幾年,除咗我有鋪露出老婆嘅癮之外,我同佢大家冇嘢唔知,所以絕對信得過。

...

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-2-15 01:07 發表 查看引用來源
人妻對奶都唔弱
ok啦,size啱啱好囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-15 05:56 發表 查看引用來源
人妻對波都得好得喎😍
正正常常size囉,波型係幾靚嘅

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-16 07:33 發表 查看引用來源

係好靚先啱呀😍😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-16 07:33 發表 查看引用來源

又無多d 人妻相 睇吓

回覆 8367# 小福星 的帖子

師兄好,郵箱入唔到,覆唔到你😣😣.....
有乜可幫到你?

附件

又有新嘢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-19 14:01 發表 查看引用來源
尋日同人妻入迪士尼玩咗日,一早已經book定酒店喺嗰到過埋夜。

玩咗全日,夜晚食完嘢返到酒店人妻搞掂埋個仔沖涼瞓覺之後成個人已經散哂。我就叫佢都沖個涼之後同佢按吓俾佢relax吓。我仲同佢講我入得嚟迪士尼玩全日,正 ...
師兄咁快又有分享!可惜睇唔真。不過都好多謝師兄嘅分享!希望有其他師兄可以幫到手啦!咁按完有冇砌返Q呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆