上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.9k

引用:
原帖由 boar36 於 12/7/2021 19:07 發表 查看引用來源
阿星莫急探究竟
觀察入微露因由
言行之間露玄機
得知依人戀父癖  

星爺,睇吓啱唔啱使?    
啱呀師兄,仲估你唔寫添😬

引用:
原帖由 koalaau 於 12/7/2021 19:18 發表 查看引用來源
睇咁耐,咁多段關係好似得miss tang係星師兄做主動。
故仔當然係咁寫啦,有美女投懷送抱先係男人嘅夢想,下下都阿星主動,阿星邊得嚟咁好體力呢😬

星爺,稍作修飾會好啲!!

阿星莫急探究竟
觀察入微露因由
言行之間洩玄機
得悉依人戀父癖

引用:
原帖由 boar36 於 12/7/2021 19:52 發表 查看引用來源
星爺,稍作修飾會好啲!!

阿星莫急探究竟
觀察入微露因由
言行之間洩玄機
得悉依人戀父癖
係喎係喎,仲好喎😬

又係熱辣辣嘅早上,第9話~

Abby  IX

聽到阿麻油味Abby咁講,阿星原本呷緊啖香濃咖啡俾佢呢句說話搞到係咁咳。杯咖啡原本已經剩低唔多,俾阿星將最後果啖都噴埋出嚟,咳咳咳咳咳,眼水都標埋。麻油味Abby見阿星咳到咁,即刻喺手袋度攞兩張紙巾出嚟,一張俾咗阿星揸住,另一張佢自己揸住同阿星抹,抹下抹下,就抹到阿星個咀。麻油味Abby見阿星個咀都有少少咖啡,就用紙巾幫阿星印,一路印,一路笑,話:「你咁論盡嘅?呢樣唔似我爸爸喎。」好彩,如果你同阿星講連阿星俾你嚇到飲水飲到咳都似埋你父親大人嘅話,阿星會好驚。

麻油味Abby一路同阿星抹咀,阿星一路望住佢,咁近距離有得俾你望,相信你都會望,況且個女仔又幾靚,仲係日本妹,果啲“打咩”呀,“吔咩嗲”呀,“奇芒之”呀,“二姑二姑”呀咁嘅日本對白台詞係咁喺阿星個腦海入面盤旋,搞到阿星連阿麻油味Abby同阿星講乜都聽唔到。然後阿麻油味Abby話:「行囉!」行?行去邊呀?一路見佢收埋部腦,揹起個手袋同電腦袋起身就行,阿星都唯有起身跟住行,不過行去邊呢?

阿星跟住麻油味Abby 行到入商場入面,佢一馬當先行上行人電梯,然後擰轉身望住阿星,阿星跟住行上去,同佢有兩級嘅距離。一般人同阿星如果搭電梯有兩級嘅距離嘅話,應該有機會高過阿星少少,麻油味Abby都唔例外。當佢擰轉身望住阿星,發現高過阿星要阿星抬高頭望佢嘅時候,好自然咁行番落一級樓梯,等阿星可以唔使抬高頭望佢。嗱,呢啲咪叫敬老囉,估唔到阿麻油味Abby會咁抵得諗,之但係你係咪行得太近,個咀仔差唔多掂住阿星個咀呢?

正所謂:

角色代入來相秤
阿星腦現扶桑語
麻油縱身商場去
電梯之上無級別
突來奇招面貼面

欲知後事如何,請看下回分解。
(待續)😬

回覆 8385# star_platina 的帖子

睇嚟Abby對星兄都好有好感喎!
隨時以身相許,哈哈🤣

早晨呀 星爺,一早又有故事睇 正呀!

小弟劣筆,睇吓啱使冇?

角式代入來相秤
阿星腦現扶桑語
麻油縱身商場去
電梯之上無級別
突來奇招面貼面

引用:
原帖由 柒七仔 於 13/7/2021 08:16 發表 查看引用來源
睇嚟Abby對星兄都好有好感喎!
隨時以身相許,哈哈🤣
好感呢啲嘢做出嚟嘅啫,全部都係假象嚟㗎,要製造好感非常之容易只要曝光率夠,共同做嘅事有價值就得😬

引用:
原帖由 boar36 於 13/7/2021 08:22 發表 查看引用來源
早晨呀 星爺,一早又有故事睇 正呀!

小弟劣筆,睇吓啱使冇?

角式代入來相秤
阿星腦現扶桑語
麻油縱身商場去
電梯之上無級別
突來奇招面貼面 ...
搞掂,直頭貼哂故事內容啦。有師兄嘅打油詩,等埋Y師兄個副題,真係太監騎馬啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 08:41 發表 查看引用來源

搞掂,直頭貼哂故事內容啦。有師兄嘅打油詩,等埋Y師兄個副題,真係太監騎馬啦😬
咁得意嘅  ......   哈哈
哎吔,寫錯字添,應該喺 "角色" 先啱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆