上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  204.1k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-24 14:59 發表 查看引用來源

係蔡李佛咩?阿星仲以為係賣飛佛添😬
我只識愛情功夫片

引用:
原帖由 大食之熟女 於 24/12/2021 16:45 發表 查看引用來源
我只識愛情功夫片
阿大啲愛情功夫片應該爽到啪啪聲啦😬

原來今日星期一,阿星放假放到懵咗,米雪第39話~

米雪 39

雖然阿星實在係非常之唔捨得件熨得又直又挺嘅恤衫;雖然件恤衫著咗一日都已經有唔少皺紋;雖然呢件恤衫都陪伴咗阿星幾個月嘅日子,但係Michelle咁多壓抑,阿星都好難開聲話唔得。就係咁,阿星件本來好好地嘅恤衫,俾Michelle搞到起哂皺紋同埋因為眼淚而濕哂,你都咪話阿星唔心痛。

根據阿Michelle所講,佢認為自己已經冇辦法亦都冇機會識到啲正正經經嘅男人,因為佢認為自己已經唔值得有咁嘅機會。阿星喺度諗,究竟用咩方法話俾佢知,查實佢都係一個幾唔錯嘅女仔,可能只係佢冇留意,其實身邊有好多追求者呢?喺阿星一路攬住喊喊豬嘅Michelle,一路撫摸住佢嘅頭髮嘅時候,小星星好唔聽話咁俾咗一啲唔係幾好嘅反應。呢個時候阿星真係尷尬到冇有,咁點好呢?推開佢講聲唔好意思好吖,定係攬實啲好呢?

阿星其實都只係內心同小星星交戰,外面係非常之平靜,只得兩個人嘅呼吸聲,阿星同Michelle嘅心跳聲,Michelle嘅抽泣聲咁上下。而Michelle其實已經由抽泣入面慢慢平伏,然後接住落嚟嘅,係攬得阿星更加實,將企到硬一硬嘅小星星夾喺阿星嘅雙腳同Michelle嘅小肚肚之間。好明顯,Michelle嘅行動,話俾阿星知,佢係會懲罰小星星嘅輕舉妄動,而且睇嚟佢想懲罰嘅層次仲會好高,務求令到小星星再無翻身之日添。呢啲咁兇險嘅情況,阿星同小星星究竟點搞好?

正所謂:

高傲梨花濕衣衫
英雄盡力來安撫
情緒開始見平復
小星突然昂敬禮
身軀感覺如熊抱
米雪行動埋伏筆

金翅不由自主硬鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-27 10:57 發表 查看引用來源
原來今日星期一,阿星放假放到懵咗,米雪第39話~

米雪 39

雖然阿星實在係非常之唔捨得件熨得又直又挺嘅恤衫;雖然件恤衫著咗一日都已經有唔少皺紋;雖然呢件恤衫都陪伴咗阿星幾個月嘅日子,但係Michelle咁多壓抑,阿星都好難開 ...
小星星被迫就範!😉

回覆 833# star_platina 的帖子

星師兄,這女子搞不得呀!

午安  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅不由自主硬鳥!

高傲梨花濕衣衫
英雄盡力來安撫
情緒開始見平復
小星突然昂敬禮
身軀感覺如熊抱
米雪行動埋伏筆

引用:
原帖由 licklickson 於 27/12/2021 12:02 發表 查看引用來源
小星星被迫就範!😉
就範就會食飯😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 27/12/2021 13:03 發表 查看引用來源
星師兄,這女子搞不得呀!
搞不得搞不得,一搞阿星就唔得😬

引用:
原帖由 boar36 於 27/12/2021 13:23 發表 查看引用來源
午安  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅不由自主硬鳥!

高傲梨花濕衣衫
英雄盡力來安撫
情緒開始見平復
小星突然昂敬禮
身軀感覺如熊抱
米雪行動埋伏筆 ...
不由自主硬鳥真係一隻不得鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-27 22:21 發表 查看引用來源

就範就會食飯😬
即係開餐!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆