上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.9k

引用:
原帖由 大Jasonn 於 13/7/2021 12:51 發表 查看引用來源
期待期待 ABBY 快來
來一下😬

記得之前睇過,而家重溫都覺得Abby事業心真係唔錯

abby靚過明星喎!

引用:
原帖由 大Jasonn 於 13/7/2021 13:06 發表 查看引用來源
記得之前睇過,而家重溫都覺得Abby事業心真係唔錯
Abby事業心好強,除咗身為副總裁之外,仲係一個好強勢嘅人😬

引用:
原帖由 koalaau 於 13/7/2021 13:13 發表 查看引用來源
abby靚過明星喎!
化妝啦嘛,落咗妝對眼細啲嘅😬

回覆 8435# star_platina 的帖子

皮膚Abby應該數一數二白滑

引用:
原帖由 農場平平豬豬 於 13/7/2021 15:47 發表 查看引用來源
皮膚Abby應該數一數二白滑
其實好多女仔皮膚都偏黃,Abby其實都算係白,同Erieann差唔多😬

收工都係熱辣辣,Abby第11話~

Abby XI

條電梯並唔係要搭好耐嘅,就喺阿星同麻油味Abby靜靜咁樣對望咗幾秒之後,一啲好奇怪嘅現象出現咗,令到阿星有一刻做咗個奇怪嘅行為,呢個奇怪嘅行為,令到麻油味Abby亦都跟住做咗個奇怪嘅反應。都話搭電梯嘅時候唔好玩㗎啦,依家玩到人地面紅怕醜,你話點算?究竟阿星做咗啲咩,令到麻油味Abby跟住做,然後搞到佢面紅呢?

唔知大家有冇留意,電梯一開始向上嘅時候,前面一級係會慢慢升高,同後面一級做成高低嘅差别。而當電梯上到盡頭嘅時候,前面嘅一級又會慢慢降低,去到同後面一級樓梯再次平排,變成同一高度。喺麻油味Abby因為升高嘅梯級慢慢下降,咀嘅距離同阿星個咀慢慢拉遠,要慢慢抬高頭望住阿星;而阿星亦都因為麻油味Abby慢慢變矮而個頭要就住佢而烏低頭望住佢。兩個人慢慢由水平對望變成一個抬高頭,一個耷低頭,然後麻油味Abby“呀!”咗一聲,個頭向後就跌,阿星即刻一手抄住佢條應該有21吋嘅纖腰,抱起佢行出電梯,兩個人一仆一碌咁,而麻油味Abby就紅都面哂攬住阿星條士啤呔。究竟發生咩事?

大家都知道,當你擰轉面搭向上嘅電梯嘅話,好大機會因為冇留意到背後已經到逹電梯盡頭嘅情況而被推跌。而阿星就喺佢冇為意後面而跌倒嘅一刻一手穿過佢嘅纖腰攬實佢,趁佢向後跌嘅時候一手由腰抱起佢。喺麻油味Abby驚魂甫定嘅時候,阿星喺佢耳仔度輕輕講:「咁論盡呀……」阿星同麻油味Abby嘅體位……………姿勢好尷尬,阿星單手抱住佢條腰將佢成個人抱起,而佢同阿星基本上係面貼面嘅親密接觸,麻油味Abby嘅34D都好緊貼阿星嘅心口,而佢亦都喺阿星攬住佢嘅時候揸住咗阿星…………件恤衫。阿小姐,阿星重申一次,雖然阿星啲恤衫比唔上阿星攬住你條纖腰嘅時候摸到嘅靚絲質恤衫咁貴重,但係都叫做係兩千蚊有找嘅棉質恤衫,唔算好貴,但你咁一手揸落去,阿星真係有啲肉痛。

正所謂:
麻油沉醉於階梯
魂不守舍失平衡
電光火石星救美
伊人慌間覓扶持
錯手摧殘英雄衫

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

星爺,又寫好鳥,請過目!!

麻油沉醉於階梯
魂不守舍失平衡
電光火石星救美
伊人慌間覓扶持
錯手摧殘英雄衫

引用:
原帖由 boar36 於 13/7/2021 17:47 發表 查看引用來源
星爺,又寫好鳥,請過目!!

麻油沉醉於階梯
魂不守舍失平衡
電光火石星救美
伊人慌間覓扶持
錯手摧殘英雄衫
哈哈哈,師兄用英雄衫嚟形容阿星件恤衫😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆