上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.8k

回覆 8450# anthonychan 的帖子

年輕,無得輸!
如果師兄未結婚,Abby有無機會做妳女人呢,哈哈!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 21:54 發表 查看引用來源

係陰謀定係陰毛論?😬
咁得意  星爺真喺風趣  

引用:
原帖由 anthonychan 於 13/7/2021 22:10 發表 查看引用來源
今次搶到頭香啦 Abby 都幾典型麻油國人
父親大人魚生國人嘛😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 13/7/2021 22:17 發表 查看引用來源
年輕,無得輸!
如果師兄未結婚,Abby有無機會做妳女人呢,哈哈!
相信應該有可能或者😬

引用:
原帖由 boar36 於 13/7/2021 22:24 發表 查看引用來源

咁得意  星爺真喺風趣  
阿星傷風骨頭脆😬

晨早流流,第12話~

Abby XII

阿星放低麻油味Abby嘅時候,佢揸住阿星恤衫嘅手仍然未鬆開。由阿星喺電梯口一手抱住麻油味Abby行到去旁邊嘅玻璃欄杆放低佢,應該只係唔到10秒嘅時間,但係阿星覺得好似過咗成分鐘咁耐,而且單手攬住個女仔仲要抱住佢行咗有大概10-15步嘅距離,對阿星呢啲冇乜做運動嘅人嚟講,實在係非常之攰。麻油味Abby喺阿星放低佢之後隻手仍然好用力咁揸實阿星件棉質恤衫唔放手,好明顯佢仲未由剛才嘅驚險情況度返出嚟。

麻油味Abby同阿星兩個企咗喺電梯旁邊嘅玻璃欄度,佢一路揸住阿星件恤衫唔放,阿星件恤衫好快就會因為佢嘅九陰白骨爪而抓爛,都係時候要安撫下佢等佢放手,唔係阿星會好肉痛。見到麻油味Abby個樣咁驚驚,不停好急速咁唞大氣,阿星都用番啲鎮靜人心嘅技巧,將右手放喺佢嘅額頭上面,左手輕輕按住佢用力揸實阿星件自以為好貴嘅棉質恤衫嘅右手上面,然後用如温和,但係好堅定嘅聲線同佢講:「身體放鬆,心情輕鬆;身體放鬆,心情輕鬆……………」喺講到第5次“身體放鬆,心情輕鬆”嘅時候,麻油味Abby揸住阿星…………件恤衫嘅右手開始放鬆,可以俾阿星嘅左手握住,慢慢離開阿星件恤衫。阿星揸住佢隻右手,將手背向上,然後將左手由佢額頭度移到佢右手手背之上輕拍,繼續講“身體放鬆,心情輕鬆”。

阿星一路唸口王咁喺度講“身體放鬆,心情輕鬆”,目的係令到阿麻油味Abby放鬆自己心情同埋放開佢揸實阿星……………件恤衫嘅手。大家知唔知道,如果佢用咁嘅力道揸落小星星度,阿星應該可能或者如無意外間唔中就會斷?諗下諗下,阿星同小星星都非常之驚驚,即刻盡力去安撫佢受到驚嚇嘅小小心靈。

正所謂:

麻油受驚失方寸
阿星出招來安撫
終令妹子神歸位
若然手執小星星
問君一句何以堪

欲知後事如何,請看下回分解
(待續)😬

早晨呀 星爺,情節緊張 .......   來了  來了!  

麻油受驚失方寸
阿星出招來安撫
終令妹子神歸位
若然手執小星星
問君一句何以堪

引用:
原帖由 boar36 於 14/7/2021 07:54 發表 查看引用來源
早晨呀 星爺,情節緊張 .......   來了  來了!  

麻油受驚失方寸
阿星出招來安撫
終令妹子神歸位
若然手執小星星
問君一句何以堪
真係好一句情何以堪呀😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-14 08:03 發表 查看引用來源

真係好一句情何以堪呀😬
哈哈,小弟都覺得呢句好到位!
嘩 ..... 含情默默咁款,又散發出一絲絲欲望 ,   好好睇!

引用:
原帖由 boar36 於 14/7/2021 08:07 發表 查看引用來源

哈哈,小弟都覺得呢句好到位!
嘩 ..... 含情默默咁款,又散發出一絲絲欲望 ,   好好睇!
睇得清楚啲係咪含蓄啲?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆