上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.4k

good night everybody

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-25 01:46 AM 發表 查看引用來源
good night everybody
GD NIGHT

支持一下公主....臣向公主請安...公主身體好咗d未....

妳要快D 好番... 下星期病咗見唔到HB 就唔好啦...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-25 12:53 AM 發表 查看引用來源

事情係甘既,我之前同媽咪shopping,喜歡一條裙
S碼剛剛好,但我不喜歡太貼,所以想試M,可惜沒有
那次我跟他去街,我去另外一間shop問
可惜都沒有。
所以他知道我想買那條....
那次我跟他去街, your HB 知道 so :smile_30: 好生氣?

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-25 12:19 AM 發表 查看引用來源

我今日好辛苦阿,個肚好痛,成身出冷汗,濕曬。又去唔到洗手間,又作vomit,但又吐不出......
好辛苦好辛苦.....

那一刻我好想打給HB,不過我無。唔想打擾他睡覺。
今晚同他傾電話,他朋友在身邊
他對我很 ...
佢唔得閒聽你電話,
咁你快 d 收線囉 :smile_38:
:smile_04:

好返 d 未 ??

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-25 12:43 AM 發表 查看引用來源

係阿,我好surprise 阿
不過我對那人講,我們只是朋友
他應該明白
點解重要送條甘貴的裙子給我
咁退迫返比佢 law :smile_13:

做朋友, 收左令你有壓力 ?? :smile_46:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-25 12:00 PM 發表 查看引用來源
支持一下公主....臣向公主請安...公主身體好咗d未....
我今日好好多了,不過都還有少少痛。多謝關心阿

引用:
原帖由 antonton 於 2010-4-25 12:50 PM 發表 查看引用來源
妳要快D 好番... 下星期病咗見唔到HB 就唔好啦...
係阿,我好返好多....應該沒有問題的...

引用:
原帖由 TrevorWhite 於 2010-4-25 06:35 PM 發表 查看引用來源

那次我跟他去街, your HB 知道 so :smile_30: 好生氣?
我唔知道HB生氣咩阿。今日他無野喇...
我告訴HB....我愛他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆