上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  204.1k

星期二,過年mode,米雪第40話~

米雪 40

阿星正想輕輕鬆手,企圖離開呢個咁尷尬嘅情況,相反,Michelle就攬得更加實,簡直係好似熊抱一樣,唔俾阿星甩身,如果阿星碌腰唔係有個都幾大個嘅肚腩墊一墊嘅話,如無意外應該或者可能有機會條腰已經俾阿Michelle抱到斷開兩截,下身連埋小星星仲筆直咁企喺度,而上身包括阿星個頭同雙手在內,已經跌咗喺地上面想爬離呢個咁恐怖嘅殺人場地。

阿星既然冇辦法離開,唯有開聲話:阿小姐,你咁樣抱法,阿星已經好刺激,小星星已經舉步唯艱,真係失禮,可以放開阿星等小星星冷靜下嘛?阿星識Michelle咁耐,從來冇試過聽佢講嘢咁温柔:「攬多一陣,我想攬多你一陣。」阿星明呀,之但係可以等阿星同小星星兩個冷靜咗落嚟先呢?

Michelle攬住阿星,抬高頭望住阿星,用一路以嚟都冇用過嘅温柔眼神望住阿星,不過由於佢真係比較嬌小,查實阿星望唔到佢太多。Michelle望住阿星,好細聲咁話:「你係咪想要呀?」某某某,雖則小星星唔聽話,阿星真係某咁嘅意思。Michelle笑,笑得有啲輕蔑,然後佢再一次細細聲咁話:「我又冇話你…………」講完之後攬得阿星更加緊。咁即係點?叫阿星趁Cassy飛咗破戒?

正所謂:

英雄盤算抽身去
猛力熊抱又復來
不想離開男兒香
罕見眼神溫柔問
是否意下赴巫山
當刻情慾顯高漲

金翅請君入幕鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 27/12/2021 23:48 發表 查看引用來源
即係開餐!😉
俾人打一餐就有😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-28 07:55 發表 查看引用來源
星期二,過年mode,米雪第40話~

米雪 40

阿星正想輕輕鬆手,企圖離開呢個咁尷尬嘅情況,相反,Michelle就攬得更加實,簡直係好似熊抱一樣,唔俾阿星甩身,如果阿星碌腰唔係有個都幾大個嘅肚腩墊一墊嘅話,如無意外應該或者可能有機會 ...
好明顯啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 28/12/2021 08:02 發表 查看引用來源
好明顯啦!😉
好明顯冇得食😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-28 08:43 發表 查看引用來源

好明顯冇得食😬
你唔食啫!😉

早晨  星爺,寫好了  又來鳥  ........ 金翅請君入幕鳥!

英雄盤算抽身去
猛力熊抱又復來
不想離開男兒香
罕見眼神溫柔問
是否意下赴巫山
當刻情慾顯高漲

引用:
原帖由 licklickson 於 28/12/2021 08:51 發表 查看引用來源
你唔食啫!😉
食唔得落嘅唔巧夾硬嚟😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-28 09:49 發表 查看引用來源

食唔得落嘅唔巧夾硬嚟😬
有手尾跟啫!😂

引用:
原帖由 boar36 於 28/12/2021 09:09 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了  又來鳥  ........ 金翅請君入幕鳥!

英雄盤算抽身去
猛力熊抱又復來
不想離開男兒香
罕見眼神溫柔問
是否意下赴巫山
當刻情慾顯高漲 ...
請星入…………鳥😬

回覆 849# star_platina 的帖子

請星入甕; 入洞; 深入; 抽送 ........... 爆發

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆