上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 18:55 發表 查看引用來源

真係好正㗎,我老婆同sp好多,著住嚟扑嘢特別有情趣🤭
咁沖完涼未又要打扮一番先開始玩

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-27 19:16 發表 查看引用來源
係㗎,不過佢出街同返工都有化妝,所以簡單啲

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-27 19:16 發表 查看引用來源
紅顏就好多時都冇化妝,同埋未必次次都性感內衣,所以係好良家婦女feel
下面呢張係紅顏,雖然唔係好大波,不過搞起上嚟真係另外一種feel🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 19:24 發表 查看引用來源

紅顏就好多時都冇化妝,同埋未必次次都性感內衣,所以係好良家婦女feel
下面呢張係紅顏,雖然唔係好大波,不過搞起上嚟真係另外一種feel🤭🤭
正呀!對波都唔細吖!夠用啦!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 19:24 發表 查看引用來源

波吾使大,整體感覺好就可以啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-27 19:26 發表 查看引用來源
正呀!對波都唔細吖!夠用啦!😉
多謝你讚賞佢,C Cup又唔係話好細係我另外嗰兩個太勁啫🤭白雪雪又唔墮夠彈手
成個幾月冇見佢,上個禮拜同佢飲完嘢返咗佢屋企執咗兩劑,搞到半夜兩點😅唔知點解係咪錯覺佢好似畀以前大食咗少少🤫🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 19:54 發表 查看引用來源

多謝你讚賞佢,C Cup又唔係話好細係我另外嗰兩個太勁啫🤭白雪雪又唔墮夠彈手
成個幾月冇見佢,上個禮拜同佢飲完嘢返咗佢屋企執咗兩劑,搞到半夜兩點😅唔知點解係咪錯覺佢好似畀以前大食咗少少🤫🤫 ...
都正常吖!而家胃口比你撐大咗!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-27 19:58 發表 查看引用來源
都正常吖!而家胃口比你撐大咗!😬
咁又未必喺,不過一年嚟計我都係同佢扑十零次嘢,佢又唔係成日食,有得玩大咬啲都好正常🤫🤫

引用:

好有賢妻良母feel😍🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 20:01 發表 查看引用來源

咁又未必喺,不過一年嚟計我都係同佢扑十零次嘢,佢又唔係成日食,有得玩大咬啲都好正常🤫🤫
咁仲好啦!大家keep住有新鮮感!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆