上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.6k

食呀嬸,可以採蔭補陽, 重隨時好多jackso, 養你一兩個月, 不過佢地肯定好大食, 驚未補到陽已經虛脫死亡!

有幾個QQ號...真正需要的巴打請回這裡..我會pm你的..
但之後請自行申請密碼保護...

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:42 PM 發表
食呀嬸,可以採蔭補陽, 重隨時好多jackso, 養你一兩個月, 不過佢地肯定好大食, 驚未補到陽已經虛脫死亡!
阿姥姥可能已學識左採陽補陰,而且可能功力高過師兄幾十年,到時可能偷雞唔到蝕包米:smile_27:

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:19 PM 發表
救命啊, 八兩金送上門.

第一次入嚟就睇到D口甘嘢,唔知會唔會對QQ有陰影:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 ccsdp 於 2006-6-23 04:41 PM 發表

第一次入嚟就睇到D口甘嘢,唔知會唔會對QQ有陰影:smile_39::smile_39:
咁咪仲好,早d知道識到好既qq女前係由呢d開始的:smile_15:

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:19 PM 發表

嘩!!我都係第一次見到呢d
:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 hsking 於 2006-6-23 06:56 PM 發表

嘩!!我都係第一次見到呢d
:smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:
恭喜C兄食到好野:smile_30:

引用:

嘩 ! "極品" 呀!:smile_30::smile_34::smile_35:

免費申請qq靚号碼

免費申請qq靚号碼

免費申請qq靚号碼

免費申請qq靚号碼

http://tencent.rosemeet.com/inde ... fromid=902256431313

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆