上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 06:08 發表 查看引用來源
深圳未算嚴,其它區呢兩星期捉得仲勁,深圳算好,純粹叫檢查,認真捉既話無一間出火場可以唔中,我見識過一次,一上黎就狂跑入房爆門,著到走鬼燈都著唔切衫褲,認真捉基本上九死一生,而家只係純檢查😂 ...
真恐怖😵‍💫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 06:08 發表 查看引用來源
深圳未算嚴,其它區呢兩星期捉得仲勁,深圳算好,純粹叫檢查,認真捉既話無一間出火場可以唔中,我見識過一次,一上黎就狂跑入房爆門,著到走鬼燈都著唔切衫褲,認真捉基本上九死一生,而家只係純檢查😂 ...
你當時係咩狀態?😏

引用:
疫前都親身在逸星水療經歷過入房爆門,著到走鬼燈都著唔切衫褲的情況,好彩當時係同飯盒一齊按泰式.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 23:38 發表 查看引用來源
你有你嚴打,我有我高精,係你呢2间冇牙力,其它冇樹😂💪N年前唱歌技C换便服,见惯不惯🤗😁
皇室假期都試過拉客同技師

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 06:03 發表 查看引用來源
陽光技師同上次高清係同一人?以前51後就馬照跑舞照跳,而家真係越玩越無引🥲
是,同一技師.上次全高清兼妹妹磨棍,今次咩服務都冇,同床尾機冇咩分別

唔怪得下午去到大堂竟然一個客都冇,同上次坐無虛設成對比.可能嚴打已可開始了幾日卦

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 10:36 發表 查看引用來源

是,同一技師.上次全高清兼妹妹磨棍,今次咩服務都冇,同床尾機冇咩分別

唔怪得下午去到大堂竟然一個客都冇,同上次坐無虛設成對比.可能嚴打已可開始了幾日卦 ...
落差咁大?😥

附件

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-31 22:25 發表 查看引用來源
上去啦,冇事的

我尋日星期二
係福田口岸做起點
踩單車踩到蛇口海上世界
跟住坐地鐵返羅湖
去左身痕坐,做左個鬼鼠

下次試下個銀座保健先 ...
搵咗邊個技師呀,唔會係床尾机啩?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 10:15 發表 查看引用來源

你當時係咩狀態?😏
當時係大廳鬆緊腿飲緊可樂😎

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 15:13 發表 查看引用來源
當時係大廳鬆緊腿飲緊可樂😎
一定係仲食緊花生!😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 10:36 發表 查看引用來源

唔怪得下午去到大堂竟然一個客都冇,同上次坐無虛設成對比.可能嚴打已可開始了幾日卦 ...
咁應該係收到風好人會多D上黎檢查,要檢點D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆