上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

第一張你老婆好似學生做錯嘢,等受罰咁. 求彩蛋

啱啱收到老婆whatsapp,佢話上次送床嚟俾我哋嗰個司機 (佢砌床嗰陣老婆睡裙跌膊走光嗰次 page 4+5+7) 頭先call佢,話我哋買嗰張床近排都收到好幾單投訴,啲客話床側邊嗰幾個櫃桶有問題問我老婆有冇都有一樣嘅問題。因為張床係買嚟俾我親戚瞓,我親戚都未嚟所以我哋都冇瞓過就算有問題唔哋都唔會知。跟住我老婆話佢啱啱開過啲櫃桶話有啲唔順,開同關埋都會 “kick”住“kick”住咁。所以個師傅話公司安排佢上嚟整。

老婆話ok之後個師傅話佢晏啲送完貨之後就會上去幫佢整。我一聽完之後個腦不停喺到諗好想老婆再走光俾個師傅睇。但係我仲未同我老婆傾點引佢,因為今日屋企冇菲庸喺到,所以唔知老婆會唔會肯。大家有冇啲安全得嚟而又可以令到我老婆走光嘅idea?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
啱啱收到老婆whatsapp,佢話上次送床嚟俾我哋嗰個司機 (佢砌床嗰陣老婆睡裙跌膊走光嗰次 page 4+5+7) 頭先call佢,話我哋買嗰張床近排都收到好幾單投訴,啲客話床側邊嗰幾個櫃桶有問題問我老婆有冇都有一樣嘅問題。因為張床係買嚟俾我親戚瞓,我親戚都未嚟所以我哋都冇瞓過就算有問題唔哋都唔會知。跟住我老婆話佢啱啱開過啲櫃桶話有啲唔順,開同關埋都會 “kick”住&l ...
個師傅好似以為有野食咁喎:smile_47:
屋企無人就唔好玩啦, 一陣有咩事就唔好啦:smile_35:

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-27 05:46 PM 發表 查看引用來源

個師傅好似以為有野食咁喎:smile_47:
屋企無人就唔好玩啦, 一陣有咩事就唔好啦:smile_35:
其實我都有考慮過,老婆話佢跌膊嗰野係成個波俾個師傅睇0西架喎。然後宜家失驚無神就話上嚟整櫃桶,係真唔係呀。但係我又喺到諗,佢知我老婆屋企有賓妹同有老公架嘛,佢又唔會知個賓妹今日唔喺到嘅,宜家放工時間個老公都應該會放工返屋企架啦。佢應該唔會亂嚟掛。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:01 PM 發表 查看引用來源

其實我都有考慮過,老婆話佢跌膊嗰野係成個波俾個師傅睇0西架喎。然後宜家失驚無神就話上嚟整櫃桶,係真唔係呀。但係我又喺到諗,佢知我老婆屋企有賓妹同有老公架嘛,佢又唔會知個賓妹今日唔喺到嘅,宜家放工時間個老公都應該會放工返屋企架啦。佢應該唔會亂嚟掛。。。 ...
我都想做果個師傅丫
唯有等你包膠啦:smile_47:

等您好消息~~

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:01 PM 發表 查看引用來源

其實我都有考慮過,老婆話佢跌膊嗰野係成個波俾個師傅睇0西架喎。然後宜家失驚無神就話上嚟整櫃桶,係真唔係呀。但係我又喺到諗,佢知我老婆屋企有賓妹同有老公架嘛,佢又唔會知個賓妹今日唔喺到嘅,宜家放工時間個老公都應該會放工返屋企架啦。佢應該唔會亂嚟掛。。。 ...
不過都係搏唔過,我啱啱叫老婆俾咗個師傅電話號碼我,我同佢講話我會叫佢改時間今晚夜啲先到,因為佢個波上次俾人睇0西,今日賓妹唔喺到我又未返我驚佢有危險所以我想叫師傅改夜啲等我返咗屋企先。 老婆仲話我底錫添 哈哈哈哈

啱啱call咗個師傅叫佢今晚9點先上嚟。
到時我又會喺到,宜家可以多啲時間諗下點玩,唔可以刻意。大家有咩idea?

個人認為有啲危險,萬一睇到鳩硬夾硬嚟,又得一個女人响屋企,發生不愉快事件就大鑊,雖然我都好想睇吓阿嫂点走光引人。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-25 06:08 PM 發表 查看引用來源
泰國旅行就未去啦,因為其實我同老婆都仲未confirm幾時行得開。我都好想快啲有得去睇下我老婆點樣益我兩個朋友。

不過未有得去旅行之前,我先出第五擊俾大家欣賞下先啦。

呢set都係早前我哋上大陸喺我死黨屋企住嗰幾日影嘅最後一set相。呢set相嘅背後其實有段小插曲。喺我哋返香港之前嗰晚我死黨帶咗我哋去佢屋苑下面個熱水池到一邊飲啤酒一邊吹水。

我老婆著咗件綁繩嘅比堅尼top,個池只 ...
師兄老婆身材超正,
多謝分享。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:12 PM 發表 查看引用來源

不過都係搏唔過,我啱啱叫老婆俾咗個師傅電話號碼我,我同佢講話我會叫佢改時間今晚夜啲先到,因為佢個波上次俾人睇0西,今日賓妹唔喺到我又未返我驚佢有危險所以我想叫師傅改夜啲等我返咗屋企先。 老婆仲話我底錫添 哈哈哈哈

啱啱call咗個師傅叫佢今晚9點先上嚟。
到時我又會喺到,宜家可以多啲時間諗下點玩,唔可以刻意。大家有咩idea? ...
到時你喺廳打機, 你老婆招呼師傅入房整櫃桶, 記得要放啲雜物入櫃桶, 咁咪有理由烏低身畀師傅及嘢囉。 放啲零碎雜物入去櫃桶,到時你老婆論論盡盡跌緊兩件, 叫師傅執番咪有機會抽水囉😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆