上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.0k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-15 10:04 發表 查看引用來源
6月8日去內地吃喝玩樂, still have hope
大家都想開關,我都想。但日日咁所謂倒數同自欺欺人有咩意義?

呢個政府根本唔會有guts 6月開關。就算開都只會有有限度開,例如學童,商務,探親。想不受限制上去吃喝玩樂睇黎唔會咁快。

回覆 861# SZ11 的帖子

就算呢個政府有guts 6月8日開關,都要廣東省政府同意及取消隔離令

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-5-15 11:45 發表 查看引用來源
就算呢個政府有guts 6月8日開關,都要廣東省政府同意及取消隔離令
只能講,6月機會微乎其微。Again, 就算開應該都只會豁免部分人士。

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-5-15 11:48 發表 查看引用來源

只能講,6月機會微乎其微。Again, 就算開應該都只會豁免部分人士。
7月底我唸先可以自由進出,,6月都未必得了

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-5-15 11:48 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-5-15 11:26 發表 查看引用來源

大家都想開關,我都想。但日日咁所謂倒數同自欺欺人有咩意義?

呢個政府根本唔會有guts 6月開關。就算開都只會有有限度開,例如學童,商務,探親。想不受限制上去吃喝玩樂睇黎唔會咁快。 ...
5月底, 应有新的公佈

引用:
原帖由 ken_2004 於 2020-5-15 13:46 發表 查看引用來源

7月底我唸先可以自由進出,,6月都未必得了
7月底, no please

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-5-15 11:45 發表 查看引用來源
5月底, 应有新的公佈

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-15 15:01 發表 查看引用來源
5月底, 应有新的公佈
如果下下都要HK醫院簽發的健康證明, 都幾麻煩.

after 23 days will be 8th June

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆