上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:12 PM 發表 查看引用來源

不過都係搏唔過,我啱啱叫老婆俾咗個師傅電話號碼我,我同佢講話我會叫佢改時間今晚夜啲先到,因為佢個波上次俾人睇0西,今日賓妹唔喺到我又未返我驚佢有危險所以我想叫師傅改夜啲等我返咗屋企先。 老婆仲話我底錫添 哈哈哈哈

啱啱call咗個師傅叫佢今晚9點先上嚟。
到時我又會喺到,宜家可以多啲時間諗下點玩,唔可以刻意。大家有咩idea? ...
真空飛釘小不了, 櫃桶放滿老婆底衫褲加震蛋!襯師傅整嘢捉老婆在客廳開戰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:12 PM 發表 查看引用來源

不過都係搏唔過,我啱啱叫老婆俾咗個師傅電話號碼我,我同佢講話我會叫佢改時間今晚夜啲先到,因為佢個波上次俾人睇0西,今日賓妹唔喺到我又未返我驚佢有危險所以我想叫師傅改夜啲等我返咗屋企先。 老婆仲話我底錫添 哈哈哈哈

啱啱call咗個師傅叫佢今晚9點先上嚟。
到時我又會喺到,宜家可以多啲時間諗下點玩,唔可以刻意。大家有咩idea? ...
櫃桶放玩具或性感內衣服,師父開櫃桶時等佢幫老婆攞出黎,
老婆著薄瞓衣,入面真空
師父到左一陣你就話去沖涼先,叫老婆睇住
房放支cam,  或者放個電話對好個位,入厠所睇直播,叫老婆引下個師父
佢知你係家唔敢亂黎

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2019-3-27 09:03 PM 發表 查看引用來源

櫃桶放玩具或性感內衣服,師父開櫃桶時等佢幫老婆攞出黎,
老婆著薄瞓衣,入面真空
師父到左一陣你就話去沖涼先,叫老婆睇住
房放支cam,  或者放個電話對好個位,入厠所睇直播,叫老婆引下個師父
佢知你係家唔敢亂黎 ...
goodest!!!

現才睇到,已過時出Q,只能求 Ching出報告,😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
啱啱收到老婆whatsapp,佢話上次送床嚟俾我哋嗰個司機 (佢砌床嗰陣老婆睡裙跌膊走光嗰次 page 4+5+7) 頭先call佢,話我哋買嗰張床近排都收到好幾單投訴,啲客話床側邊嗰幾個櫃桶有問題問我老婆有冇都有一樣嘅問題。因為張床係買嚟俾我親戚瞓,我親戚都未嚟所以我哋都冇瞓過就算有問題唔哋都唔會知。跟住我老婆話佢啱啱開過啲櫃桶話有啲唔順,開同關埋都會 “kick”住“kick”住咁。所以個師傅 ...
叫您老婆著啲勁透既衫褲/好短既裙
引誘下佢
再裝返部cam
一到緊張關頭就打俾老婆話響樓下上緊黎

點呀?有無引到個師傅呀?有無影到亞嫂當時的衣著呀?

引用:
原帖由 ahchaugoh 於 2019-3-5 11:29 AM 發表 查看引用來源
我也是乖學生,有冇彩蛋派?感謝

快D出報告。等消息好辛苦。

尋晚究竟點呀!快d出報告啦!好期待。

你老婆正到呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆