上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 06:29 PM 發表 查看引用來源
小弟真係慚愧,小弟身為漫畫家之鬼居然無聽過呢個名同睇過佢作品添。
佢有咩好野,介紹下等我感受下先得。
全部作品都係好嘢嚟!

柚木早期嘅個人作品全部極重口味,我驚你接受唔到(連小弟都覺得極重口味)。

建議由近期較軟性嘅作品睇起。

例如由佢負責作畫嘅「學生會副會長矢上小百合努力中!(生徒会副会長矢上さゆりは頑張っている!)」。一部以輕度SM為主題嘅校園作品。

正如先前講過,佢從良之前嘅作品(以同人誌形式發表)極重口味,唔係個個人都接受到。其中以「姊戀」呢部比較容易入口。

柚木嘅鹹濕變態程度比小弟更甚。小弟對於性方面嘅幻想受佢影響極深。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 08:19 PM 發表 查看引用來源

柚木N'或者Yuzuki N'應該揾到呢位作者嘅作品😬
阿星C兄果然醒目!維基網頁嗰邊有亦簡介,同作品列表:

https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E6%9F%9A%E6%9C%A8N%27

網上有好多「資源」,翻譯咗嘅版本以英文為主。Google一下"Yuzuki N Dash" 就會搵到好多正嘢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 12:18 發表 查看引用來源

師妹,而家市道好兩極,忙係好事呢~~~~
都係嘅~

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 09:27 發表 查看引用來源

似乎師妹係S咁喎😬
係呀

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 09:46 發表 查看引用來源

知你籠嘢啦。無重口味不歡。
都唔算丫,犬調同綁玩多D,肛交少左好多了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 12:18 發表 查看引用來源

都唔係既,只係學習時,有人快上手,有人慢,又或有溝通時,人始終就會有表現既時間。
你表現得出類拔萃,自然就會有種不言而喻既魅力。
其實我都唔會成日將事情同情色拆勾架,只係有發生過時同大家分享下呢~~:lovel ...
我上次公司上堂,有條仔真係有d料到好快上手明晒阿sir教嘅野,
的確d女同事係好痴佢,加上佢大隻仔係好多女仔杯茶

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 13:08 發表 查看引用來源

對住鏡做,又見到路人,正到嘔!

小弟嗰次間SM房同圖下差不多。除咗燈火暗黑好多。非常SM feel!

仲有其他更重口味嘅房間,可參考以下連結:

https://www.a ...
個x好正呀!!!!!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 12:23 發表 查看引用來源

師兄唔知??
b師妹係我地超級受歡迎女生黎架,s級架啦
家陣無人記得我啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-30 16:27 發表 查看引用來源

茅錯。
小弟走左,都係師妹一句我就開番post喳。
有本事叫得郁我既女人喎,無幾個架。
咦,係我咩??唔係寶寶咩?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 18:45 發表 查看引用來源

全部作品都係好嘢嚟!

柚木早期嘅個人作品全部極重口味,我驚你接受唔到(連小弟都覺得極重口味)。

建議由近期較軟性嘅作品睇起。

例如由佢負責作畫嘅「學生會副會長矢上小百合努力中!(生徒会副会長矢上さゆりは頑張って ...
多P??SM??我兩樣都岩,前者只限睇片唔會實淺,
但睇漫畫睇片都會揀呢2樣睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆