上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

又係五月瓜、?

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-14 01:13 PM 發表

其實唔係比人玩到串晒,係比人玩到CHEAP晒!好多香港CHING,之前响深圳玩開,點知掃得多,好多走晒去CP玩,其實之前CP去得玩嘅,好多都係比較有D錢同可以有時間走得開嘅人,或者D老板去 ...
咁話又分兩頭講, d女既質數又真係越嚟越差, 坐枱就真係成座如來佛咁撚樣坐係到, 唔叫唔識玩, 唔講唔識笑, 開酒就唔斟酒,
上房就死魚一條!!

不過我都同意你咁講, 真係好多cheap人去玩, 玩臭晒香港人嗰朵!!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-14 06:04 PM 發表 查看引用來源

咁話又分兩頭講, d女既質數又真係越嚟越差, 坐枱就真係成座如來佛咁撚樣坐係到, 唔叫唔識玩, 唔講唔識笑, 開酒就唔斟酒,
上房就死魚一條!!

不過我都同意你咁講, 真係好多cheap人去玩, 玩臭晒香 ...
未上CP之前,以為D女又索又聽話......點之第一次去玩已經撞上古或女,果次之後都有D灰......
唯有以後去玩就先自我調整下要求,學下點同女女相處,所以之後玩嘅時侯都不過不失啦~~~~~
老實講,上面D女一定會將我地同其他地方嘅男人比較,事實上,我地好多時比人印象都係差D,豪又無台灣,馬拉果D咁豪,去到仲要扮大款,香港人有幾多斤兩D女女一早知晒啦,大家好玩嘅,咪客氣D對女女,好多女女都明白嘅,咪下下扮有錢,扮大哥咁....開聲又大聲過人....驚死無人叫你大佬咁......呢D咪係影衰我地香港人嘅行為囉~~~
女女見人多過我地好多啦,你係咪大佬....女女心照啦.....仲要扮嘅,大家玩咪無引囉,女女出黎做身份係G,但都有亞媽生,對任何人都係,你比面人,人地都比返幾分面你嘅~~~
上去玩仲扮大佬~~~~OUT架啦~~~~

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-14 08:11 PM 發表 查看引用來源

未上CP之前,以為D女又索又聽話......點之第一次去玩已經撞上古或女,果次之後都有D灰......
唯有以後去玩就先自我調整下要求,學下點同女女相處,所以之後玩嘅時侯都不過不失啦~~~~~
老實講,上面D女一 ...
CHING極度同意你嘅睇法,你扮大老又比$800,人地又好玩,又私文,又係比$800,你話條女會點!各路大哥(扮嗰隻),自己醒下啦!

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-14 01:13 PM 發表 查看引用來源

其實唔係比人玩到串晒,係比人玩到CHEAP晒!好多香港CHING,之前响深圳玩開,點知掃得多,好多走晒去CP玩,其實之前CP去得玩嘅,好多都係比較有D錢同可以有時間走得開嘅人,或者D老板去 ...
真系10年前258, 而家又係258
女女餓都餓死
所以, 我吾幫判頭

不過, HK人一般比較笨7,
but, 好過大6人好多
而5月瓜又特別多港人

如果港人甘衰

點解CA好service 甘多?! 一樣對港人好好 ??

大ching

吾知系米玩到神級

係你選女女坐

定佢選你坐?

我覺得港人7

比人玩多!

吾係點解5月瓜都 放Ching飛機

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-14 08:11 PM 發表 查看引用來源

老實講,上面D女一 ...
我無扮大佬d 囡囡都唔so 我喎
:smile_o03:

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 10:01 PM 發表 查看引用來源

真系10年前258, 而家又係258
女女餓都餓死
所以, 我吾幫判頭

不過, HK人一般比較笨7, 好過大6人好多
而5月瓜又特別多港人

如果港人甘衰

點解CA好甘多?! 一樣對港人好好
CHING如果CA咁好,點解重有咁多人另愿去CP都唔去CA,你答到呢個問題咪知點解囉!我只知有D人嫌遠,但係最大問題係唔安全,只係私人意見!

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 10:08 PM 發表 查看引用來源
大ching

吾知系米玩到神級

係你選女女坐

定佢選你坐?

我覺得港人7

比人玩多!

吾係點解5月瓜都 放Ching飛機
CHING,我同我D朋友出來玩,只有一個目的,就係要開心!所以我地比較玩得無所謂,因為我地知道希望越大失望越大,有時放開D玩可能重有驚喜!出來玩有D心得,唔知CHING用唔用得著,第一。叫女我地起碼一人會叫兩件,或者有時大圍座多幾件一齊玩,如果條女話有姊妹嘅,就算樣未必得,咪叫來囉,條女有面,自然對你好D啦,而座爆間房熱鬧D,去得CP唱K,一次都成千幾兩千(我地一般飲酒平均$800-$1000一個人),比多幾百,又熱鬧又開心算乜錢,好過玩光K啦,就算其中一條女玩野,重有大把後備,而且真正想揾錢嘅女,一般都會主動對你好D(有競爭先有進步),到時你先再擇都未遲!第二。我地一開始都會玩得私文D,到飲到HIGH HIGH地先開始揪下水,因為你一開始就手多多,D女一定反感!反而大家HIGH HIGH地,大家都知來唱K為乜啦,D女自自然然會玩得放D!尼兩點係我地玩咗咁耐嘅小小心得,我响CP真係未比人放過飛機,而且都未試過死魚(CALL倉女就試過幾次)!其實重有好多,CHING你慢慢領會啦,出來玩同做任何事都一樣,要用腦架,人地出來玩,次次都盡興,而你朋友就次次HIGH野,真係要諗下點解啦!

CP D K女好多都係甘仆街:smile_38: 所以我同D friend 以後都唔會去CP 的KTV玩,費能事激九氣:smile_22: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆