上一頁下一頁
發新話題

初次偷食,成功誘惑男同事 P.41,87,114(相)P.190(part 16+相)

收藏  |  訂閱
3.0k  717.9k

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2012-7-22 08:50 PM 發表 查看引用來源

hehe睇下你地反應好唔好先再up part 3
宜家咁都唔好反應?

引用:
原帖由 ironman-11 於 2012-7-22 09:09 PM 發表 查看引用來源

剛剛好180

180都高喇

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2012-7-22 09:09 PM 發表 查看引用來源

hehehe 個刻我地2個實在太多慾火
火燭呀~~~~~~~

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2012-7-22 09:11 PM 發表 查看引用來源

180都高喇
一般啦

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2012-7-22 21:08 發表 查看引用來源

佢樣普通,但外型勁吸引
咩型先?
識變型?:smile_o01:

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 22-7-2012 09:09 PM 發表 查看引用來源

hehehe 個刻我地2個實在太多慾火
八級大火,咪要打 999  幫你叫消防救火囉!

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2012-7-22 08:53 PM 發表 查看引用來源

係呀!!!
不過佢都執到喇
你地就開啦啦~
我都想同你執下

去咗睇next top model??

Part 3

落左小巴,佢就同我講不如去佢屋企。我咁岩又無約人,但又唔想俾佢覺得我好猴琴,所以話我好肚餓,不如食晚飯先,佢就話去佢屋企食,佢煮  之後我就問佢女朋友呢,佢話佢女朋友約左朋友,今晚唔會搵佢,叫我放心

咁我地就去左最近既supermarket到買野食喇,佢話買牛扒,煎俾我食!嘩!!听完真係勁冧lor!之後就撘mtr去佢屋企喇! 佢屋企人幾有錢,因為佢住九龍塘某豪宅,而且佢仲話佢屋企人移哂民!

去到佢屋企,嘩!!!成千幾呎!開放式廚房,廳中間有地氊!佢叫我坐下先,佢去煮野食!咁我就梗係參觀下佢屋企喇!!! 有3間房,最大個間佢住,我一入到去,就見到有勁大塊鏡係wall到!心諗,佢同佢女朋友係到做就正喇,一邊做一邊睇住   之後我就行返出去,諗住望下佢煮成點,點知俾我見到個廚房掛住條圍裙,我諗係佢女朋友用開!然後我就忽發其想喇

我拎住條圍裙入到房,就除哂自己d衫,除靜bra and under! 之後就著圍裙。出到去,見佢未煮完,我就從後攬住佢,我係咁用我對波壓住佢。佢就話「唔好玩住喇,想唔想食野架。」我就話「想!我想食你條腸!」 佢听到我咁講就即刻轉身同我車,車到佢差d唔記得左開梗火煎梗牛扒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆