上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.6k

又追了一個新post
唔知你現在對之前既經歷有曾遺憾
不過將來某一日回想過去,發現有咁多難忘既經歷
都可算係一個幾好既安慰

期待!

引用:
原帖由 大力A 於 2013-11-27 04:22 PM 發表 查看引用來源
又追了一個新post
唔知你現在對之前既經歷有曾遺憾
不過將來某一日回想過去,發現有咁多難忘既經歷
都可算係一個幾好既安慰
其實我無遺憾, 因為我回想返, 好清楚自己想要什麼. 說真的我已停了兩年沒有出軌, 直到早前去左CLUBBING, 又攪到心入面條虫又郁:smile_39:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2013-11-27 04:23 PM 發表 查看引用來源
期待!
大家願意睇, 我一定會寫落去

男人總會貪心 偷食不是大問題,
過得自己且蓋得密密實實不連累家人便可。
至少我係咁諗

引用:
原帖由 CKL0629 於 2013-11-27 04:30 PM 發表 查看引用來源
男人總會貪心 偷食不是大問題,
過得自己且蓋得密密實實不連累家人便可。
至少我係咁諗
曾經有段日子我都係咁諗, 但久了, 開始有罪惡感, 到兩年前, 識左個情人, 攪到自己有D沉, 我才的起心肝去斷尾. 但人就永遠係.........飽暖思淫慾

最緊要無憾

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-27 04:26 PM 發表 查看引用來源

其實我無遺憾, 因為我回想返, 好清楚自己想要什麼. 說真的我已停了兩年沒有出軌, 直到早前去左CLUBBING, 又攪到心入面條虫又郁:smile_39:
明白師兄心態.....我都已崏,高峰期有2,3,4奶....係好難去handle....:smile_o16:

申利....現在一個都無:smile_o03:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2013-11-27 04:39 PM 發表 查看引用來源
最緊要無憾
係! 無錯, 做人唔應該有憾

引用:
原帖由 aerofolt 於 2013-11-27 04:40 PM 發表 查看引用來源

明白師兄心態.....我都已崏,高峰期有2,3,4奶....係好難去handle....:smile_o16:

申利....現在一個都無:smile_o03:
原來同道中人, 介到最好, 唔好像我一樣, 無啦啦又死出去浦, 攪到又tick起條根:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆