上一頁下一頁
發新話題

變淫記(完)

收藏  |  訂閱
352  163.1k

要慢慢黎先得, 唔可以急

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-27 11:28 PM 發表 查看引用來源
要慢慢黎先得, 唔可以急
好有興趣知下文,真系好好睇

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-27 03:44 AM 發表 查看引用來源
第十章‧蛻變

星期一早上,Jenny變返好端莊�教師返工,但係奇怪學校同事與同學生都以用一啲奇怪眼光望佢,到落堂之後,佢就拉埋一個同佢要好�教師一邊。

Jenny好奇問:「點解今日啲同事噉望我� ...
好正!!

第十一章‧互動

Newton收到Jenny個留言,回覆:係屋企hea緊。

Jenny:冇搞女人咩?

Newton:冇呀,不如我落黎搞你?

Jenny:唔得呀,有啲學校嘅手尾未做完。

Newton:噉你加油啦。

Jenny:其實,你可以落黎陪下我。

Newton:OK,陪下靚女都係好。

落到Jenny屋企,Jenny問:「想飲啲咩呀?」Newton見Jenny雖然著T-shirt短褲,不過睇得出內裡真空,對大波兩點凸晒出黎,十分之搶眼,就話:「飲你啲水。」

Jenny塊臉一紅,鬧Newton:「飲你個頭。」就隨便俾杯水佢,Newton笑一笑接過杯水,話:「依家做教師真係辛苦好多。」Jenny不滿話:「唉...啲野做極都做唔完。」

Newton安慰佢:「唔緊要啦,我一直陪到你做完為止。」Jenny話:「但係我唔知做到幾時先完喎。」Newton話:「冇問題,你去做野啦。」Jenny聽到佢噉講,心中一甜,話:「噉好啦。」就開始用電腦處理文件。

Newton好安靜噉坐係Jenny隔離,睇住佢打文件,但不時會望下佢對波,而Jenny一邊打文件,心諗:「個衰人會唔會突然搞我呢?」由於佢分心,搞到好多時都打錯字。

Newton見佢有啲心不在焉,問:「你冇野呀嗎?」Jenny只係冷冷答:「冇。」個心就鬧:「最衰都係你。」Newton知佢有啲妥,就話:「如果係攰就休息一陣啦。」Jenny答:「唔使啦。」

經過個幾兩個鐘,Jenny終於大聲話:「做完!」Newton讚佢:「好野,叻女。」Jenny有啲不滿:「淨係讚兩句就算啦。」Newton笑住問:「噉你想點呀?」Jenny故意話:「唔知,你諗啦,我配合你。」

Newton話:「噉等我返屋企諗下先,諗到不如再搵你。」起身就走,Jenny睇住佢走冇留佢,佢走左之後就埋怨:「蠢到死,俾晒機會你都唔出聲,以後都唔同你做,哼。」

其實Jenny根本就預左俾Newton屌,但係基於重有教師嘅少少自尊心,想Newton先陪下佢,然後搵個藉口等Newton先提出,佢就自然會答應。

Newton返到屋企,自話:「吊吓你個衰妹癮先,一陣再返落去,然後搵個機會屌爆你。」坐落梳化度諗住hea半個鐘,順便諗有咩野可以氹下Jenny,點知冇幾耐有人撳門鐘,Newton有啲奇怪呢個時候有咩人會黎,一開門原來係Jenny。

Jenny雖然埋怨Newton,個心仍然係想佢落返黎,點知等左十幾分鐘都唔見佢,終於忍唔住主動上去搵Newton,一見Newton開門佢即刻走入屋,然後話:「我要你屌我...」

好似直接咗少少。。

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-29 07:29 AM 發表 查看引用來源
第十一章‧互動

Jenny:唔得呀,有啲學校�手尾未做完。

Jenny ...
餓成咁!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-7-29 04:50 PM 發表 查看引用來源

餓成咁!!

就係Newton一手做成

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-29 11:06 PM 發表 查看引用來源

就係Newton一手做成
配合…………要求陸續有來……

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-29 07:29 AM 發表 查看引用來源
第十一章‧互動

Jenny:唔得呀,有啲學校�手尾未做完。

Jenny ...
主動撩屌好事黎

第十二章‧送上門

Newton冷冷話:「做乜咁賤呀,主動送上門。」Jenny有啲突然,話:「你講咩呀。」Newton話:「一個女教師要求男人屌佢,唔係賤係咩。」Jenny鬧Newton:「衰人!」轉身要走。

Newton冇出聲睇住佢走,Jenny行到門口時忽然返轉頭,輕輕話:「人地係淫閪呀嗎,梗係想俾男人屌啦。」Newton就話:「求下我先啦。」Jenny有啲嬲:「你唔好咁過份喎。」

Newton話:「唔好扮野啦,你唔想俾我屌就唔會返轉頭。」Jenny認真話:「你估得你一個男人呀。」今次真係直接開門就走,Newton等佢走左自話:「睇你忍得耐。」

Jenny嬲爆爆走返屋企,自話:「正衰人,以後唔使...」忽然個猥瑣男人係佢門口出現,嚇左佢一跳,個猥瑣男人淫淫笑話:「我好鐘意你送俾我嘅胸圍底褲。」

Jenny有啲驚,口震震話:「其實係誤會黎架。」個猥瑣男人話:「一個女人送得胸圍底褲俾一個男人,點會有誤會。」伸手摸Jenny個波,嚇到Jenny即刻大叫,然後跑向樓梯上九樓

上到九樓Jenny狂撳Newton屋企門鐘,重叫Newton開門,Newton聽到Jenny係門外面叫,即刻走去開門,佢一開門Jenny立即走入屋,Newton問:「發生咩事?」Jenny慢慢定落黎,話:「個猥瑣佬揸我個波。」

Newton即刻好嬲話:「條仆街夠膽搞我嘅女人!我落去打柒佢。」Jenny怕佢搞出事,好快噉拉住佢,重問:「我幾時做左你女人。」Newton話:「俾我屌過嘅都係我嘅女人。」

Jenny話:「你就想。」Newton話:「噉你返落去,等個猥瑣佬強姦你。」Jenny話:「唔制,你好衰架,重嚇人。」Newton忽然生出一個主意,就話:「你留係度,就到我強姦你啦。」伸手去除Jenny件T-shirt。

Jenny以為佢開玩笑,一邊閃避,叫:「嘻嘻,過黎捉我呀。」點知Newton好快噉捉住佢,壓佢落梳化,扯低佢條短褲,見佢冇著底褲就話:「都話左你想俾我屌啦。」

Jenny雖然係預左俾Newton屌,未有諗過Newton會夾硬黎,Newton好狠噉抽插佢個閪嘅時候,佢個閪重係好乾,當受到咁猛烈衝擊,佢喊住叫:「唔好呀...你個衰人...好痛呀...」

Newton聽住佢叫愈興奮,抽插得更加大力,重話:「賤貨,我要玩殘你。」Jenny繼續喊緊,知道掙扎都冇用,唯有任得Newton屌,Newton發洩完之後係佢耳邊講:「以後我要訓練你成為我嘅性奴,你將會變得好淫賤。」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆