上一頁下一頁
發新話題

被老公調教

收藏  |  訂閱
442  77.4k

支持師兄繼續開發D太..情趣,3p;也支持D太繼續分享自己點變成淫妻.....💪🏼💪🏼💪🏼

衰佬送咗件白色喱士新衫比我,條底底露晒d毛毛,要我着比佢睇,見佢咁有性趣,即管順下佢意,點知衰佬古古惑惑話要幫我影寫真,我見件衫都幾靚,着咗皮膚都白d咁,米批准佢影,不過唯一條件係唔可以見樣。   

衰佬要求我擺d好挑逗的動作比佢影,我真係唔識囉,佢要我解開胸圍,露出波波,又要我M字腳影毛毛,仲要我自慰比佢影,見佢越影越興奮咁,搞到我都濕晒,衰佬影完之後都有比我睇返,有幾張又真係影得唔錯喎,佢都好似好滿意,見到佢開心,其實我都無乜所謂,可能我不知不覺比個衰佬調教緊。

引用:
原帖由 xxDD999 於 2016-10-4 01:22 PM 發表 查看引用來源
衰佬送咗件白色喱士新衫比我,條底底露晒d毛毛,要我着比佢睇,見佢咁有性趣,即管順下佢意,點知衰佬古古惑惑話要幫我影寫真,我見件衫都幾靚,着咗皮膚都白d咁,米批准佢影,不過唯一條件 ...
係咪頭像呢套呀?

引用:
原帖由 哥哥peter 於 2016-10-4 01:26 PM 發表 查看引用來源

係咪頭像呢套呀?
你真細心

阿嫂真係好又玩得又順得人意。Nice~

引用:
原帖由 xxDD999 於 2016-10-4 01:22 PM 發表 查看引用來源
衰佬送咗件白色喱士新衫比我,條底底露晒d毛毛,要我着比佢睇,見佢咁有性趣,即管順下佢意,點知衰佬古古惑惑話要幫我影寫真,我見件衫都幾靚,着咗皮膚都白d咁,米批准佢影,不過唯一條件 ...
邊個娶到妳就是幸褔,咁好玩,而家又學識淫

引用:
原帖由 ufo2018 於 2016-10-4 02:29 PM 發表 查看引用來源

邊個娶到妳就是幸褔,咁好玩,而家又學識淫
你覺得我好淫咩

啲相影得好靚 :smile_o05:
引用:

引用:
原帖由 xxDD999 於 2016-10-4 01:37 PM 發表 查看引用來源

你真細心
呢套野又幾靚幾引人嘅

十卜、十卜。多謝分享!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆