上一頁下一頁
發新話題

婚後第一次偷食, 更新#1, #4, #139, #360(前度車震), #489(速食老公), #719(完結篇)

收藏  |  訂閱
773  97.3k

引用:
原帖由 迷失的釘姐 於 2016-11-23 05:21 PM 發表 查看引用來源

佢事前已講左會食! (荷蘭食係合法果的呀:smile_13
Wow 草呀

釘姐繼續寫!

引用:
原帖由 迷失的釘姐 於 2016-11-23 05:24 PM 發表 查看引用來源

我果個又何嘗唔係.....:smile_42: 一個性字玩弄幾多對夫妻! :smile_o16:
我都試過。。。
未搞掂已經話攰,之後就唔想做,叫我打J。。。:smile_39:

引用:
原帖由 迷失的釘姐 於 2016-11-23 04:46 PM 發表 查看引用來源

其實我唔好架, 都係陪佢食:smile_35:
起碼會食啊

引用:
原帖由 迷失的釘姐 於 2016-11-23 05:54 PM 發表 查看引用來源

係呀, 但有感覺都係罪, 而無感覺又有乜意思! :smile_24:
有感覺咁搞係好,大家好投入成個感覺都好正,但係睇你既形容,真係小心動左真心,一陣搞到你屋企出現問題,你話個男都想同你一齊,你離婚咁都算,如果個男都係純粹玩下,你又搞到屋企關係亂哂,你就變左乜都冇哂嫁啦

男同女係真係唔同,女講左認真真係會好易出事,而男既講認真都可以有唔同程度,可以只為搞野既認真。。

你慢慢可能就會有類似諗法出黎,總次你就諗清楚自己想點

Btw,支持繼續出文

引用:
原帖由 迷失的釘姐 於 2016-11-23 05:21 PM 發表 查看引用來源

佢事前已講左會食! (荷蘭食係合法果的呀:smile_13
Oh~~😑

引用:
原帖由 迷失的釘姐 於 2016-11-23 04:59 PM 發表 查看引用來源

煙草
Sister,你食開煙嘅?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-11-23 06:59 PM 發表 查看引用來源
釘姐,蛇c慢
我都好鍾意攬攬錫錫
嘻嘻, 我好中意蛇c慢架, 同埋我粒乳頭大粒成日都飛釘

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2016-11-23 06:06 PM 發表 查看引用來源
釘姐, 係咪唔睇PM架??
原來真係會爆Pm架:smile_35:有的睇唔到喇~
我唔係唔想覆, 覆得幾多個, 我又唔係搵男人, 大家係度傾下先

引用:
原帖由 zozeyeah 於 2016-11-23 06:15 PM 發表 查看引用來源
你甘講姐系中意左M先生
唉:smile_44: 一定係除非唔係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆