上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  227.7k

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-16 09:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈,我懷疑你係佢黎,你又知佢咁既…………
有冇搞菜呢。。。hehe...好多男人做過文中的動作咖,男人是用脷尖奶豆豆令女方有性高潮。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-16 11:08 PM 發表 查看引用來源

有冇搞菜呢。。。hehe...好多男人做過文中的動作咖,男人是用脷尖奶豆豆令女方有性高潮。。
哈哈哈。高手喔

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-16 11:41 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈。高手喔
又唔係高低手之分,奶系指定動作,例牌必定啜啜豆豆,你以前的男友小做此動作?固而你得不到這種興奮的感覺。
其實,,一路啜豆豆一路中指隊入去鑽探,看女仕當埸反應加快加慢的速度來玩弄妹妹,雙方更易得到高潮。

幾時再有新文章?

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-16 11:41 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈。高手喔
何時再開發大草原?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-17 01:18 PM 發表 查看引用來源

又唔係高低手之分,奶系指定動作,例牌必定啜啜豆豆,你以前的男友小做此動作?固而你得不到這種興奮的感覺。
其實,,一路啜豆豆一路中指隊入去鑽探,看女仕當埸反應加快加慢的速度來玩弄妹妹,雙方更易得到高潮 ...
要等weekend啦,今星期番工很很忙!
訓都沒時間……

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-17 10:55 PM 發表 查看引用來源

要等weekend啦,今星期番工很很忙!
訓都沒時間……
自慰解心痕痕。phonesex N camsex 亦可以呀...

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-17 11:37 PM 發表 查看引用來源

自慰解心痕痕。phonesex N camsex 亦可以呀...
手指係我最好的朋友

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

手指係我最好的朋友
通常用咩姿勢自慰
蹲下望鏡中指鑽洞,蛋蛋震豆豆,反影望回自己的淫樣淫叫,D水水嘖哂出來,夜D放工回家快試

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-18 10:04 AM 發表 查看引用來源

通常用咩姿勢自慰
蹲下望鏡中指鑽洞,蛋蛋震豆豆,反影望回自己的淫樣淫叫,D水水嘖哂出來,夜D放工回家快試
⋯好想

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-19 01:15 AM 發表 查看引用來源

⋯好想
昨夜 ,你用我建議的方法diy 了,一解痕痕之苦?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆