上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.8k

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-9-19 03:48 PM 發表 查看引用來源

恭喜🎉將軍兄,我冇你咁叻,有人睇已開心😃
我都順便提下,美女阿Ken 第三節已貼咗,追開嘅你,可以去睇下,而跟住想寫個勵志愛情故事,所以之後應該有排都未寫遊戲女神 ...
勵志愛情故事? 犀利呀 ! !

我多數寫親嘅都係愛情動作故事。 。 係唔係好有動感呢 :smile_47::smile_47:
返緊工都做愛算唔算勵志呀?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-19 08:12 PM 發表 查看引用來源

我多數寫親嘅都係愛情動作故事。 。 係唔係好有動感呢 :smile_47::smile_47:
返緊工都做愛算唔算勵志呀? ...
米兄,我鍾意寫不同題材唓,咁點叫犀利呀?已經唔想寫太多甜故啦,嗜好嘅嘢,隨心而行啦😂😂

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-9-19 03:48 PM 發表 查看引用來源

恭喜🎉將軍兄,我冇你咁叻,有人睇已開心😃
我都順便提下,美女阿Ken 第三節已貼咗,追開嘅你,可以去睇下,而跟住想寫個勵志愛情故事,所以之後應該有排都未寫遊戲女神 ...
點解 ... 點解最終都係扑唔到阿KEN???!!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-19 07:31 PM 發表 查看引用來源
由此可見, 「甜故」嘅威力, 三扒兩撥已經可以咁快爬得咁高, 恭喜恭喜
另外嗰個A0小毒男, 仲勁呀, 睇住佢上位 , 無他嘅題材夠爆, 不過有確實係幾好睇, 寫中曬啲人想要嘅
假以時日, 前十位, 全部係甜故作家都未定, 哈哈哈哈 :smile_30::smile_30:
http://upload.lsforum.net/users/public/n4733151466617 ...
你講既係 "文章榜" ???

我見到呀 ... 其實係首頁果陣 , 己經成日係 "別人在看" 度
見到你篇文拉 !!!

不過小弟鐘意慢食 , 所以基本都係會跟文區既貼文進度睇 ...
正所謂慢食多滋味麻
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

SORRY , 各位朋友 ...

其實係 "第二章" 之後果個禮拜 , 小弟己經寫左70幾行文 ,
但就係寫得太長 , 而且有D偏離主題 ... 而跟住兩個禮拜又忙到死
(兩次加班到7點  一次加班到8點半) , 所以最後先至決定 ,
9月唔出文住 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

原本果70幾行文 , 亦唔會係 "第三章" 既內容 , 會留底之後再寫 ;
"第三章" 小弟己經開始緊 , 不過都要同大家要講唔好意思 ...
因為10月都未必出到 "第三章"

原因係咁的 :

係9/22開始到10月尾 , 因為有3日公眾假期 , 而我會另外請多4日假
咁係呢5個星期內 , 我就會足足放夠17日假
(當中有兩次4日連假  一次5日連假 ... 咁我就放剩一日年假)

咁多時間都唔出文???
其實我想係呢段時間 , 寫埋果篇我2012年寫左一半 ,
但6年來都無繼續寫果篇文 ... 或者思緒隔左6年 , 己經無可能寫返
當年既感覺 , 但係始終有D野係個心入面 , 都係想完成埋佢

所以呢17日假入面 , 第一要務係寫返6年前果篇文 ;
第二 , 就係想寫多一篇 "超短篇" ... 到第三才是本文既 "第三章" ,
所以 "第三章" 其實都有機會會出

將軍兄:八月十五,祝淫慾兩團圓,小弟近年都忙不開交,就算寫同睇都無時間了,不過我都支持你繼續寫下去啊~望不久將來……我會寫番文(或者會啦:smile_13:)

引用:
原帖由 spamna 於 2018-9-24 01:54 PM 發表 查看引用來源
將軍兄:八月十五,祝淫慾兩團圓,小弟近年都忙不開交,就算寫同睇都無時間了,不過我都支持你繼續寫下去啊~望不久將來……我會寫番文(或者會啦:smile_13:) ...
S兄好耐無見拉:smile_40:

真係好懷念同你  同無巧兄吹水既日子 ... 其實 , 小弟份工都比以前忙左 ,
而且因為年紀開始大 , 對家庭事務既承擔都多左 , 所以即使我呢種五天工作既人
寫作量都大減 ... 好似2016年既寫作量 , 就只有2014年既1/4 !!!

上年到今年都好少少 , 但其實不會太多 ...

是了 , 差D唔記得賣廣告 ... 其實本POST的#45 , <淫魔日記>的第二章 :
<催眠武打女星>
如果S兄有時間既話 , 可以睇下 ... 今次玩溫柔向 , 自己覺得寫得幾好架 !!!

(無時間都唔緊要 , 你出面支持我 , 我己經好感動 ... S兄多謝你)

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-19 08:12 PM 發表 查看引用來源

返緊工都做愛算唔算勵志呀? ...
"返緊工都做愛" ... 咩咁岩既 , 我既 "貼地兩篇" 都係咁既情節喎:smile_47:
不過可能要下年先出到 (因為要寫埋6年前果篇先)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

係呢 , 米兄先新作幾時先更新???

哈哈,我都同你一樣,轉了新公司又要適應又忙,鬼叫要搵食咩,暫時只係回下文,如果有時間許可,一定睇淫魔日記。掂都好呀;你都有文上來,我就...:smile_42:,其實我都有少少存貨,不過開咗少少頭...停手冇寫,講下巫術之怪異故事,不過都胎死腹中。。。或者再掟起心肝再寫埋下去啦:smile_13:。

等候你的第三章, 好精彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆