上一頁下一頁
發新話題

有早洩問題 應該睇中醫定西醫?

收藏  |  訂閱
147  30.3k

引用:
原帖由 Z000 於 2019-1-20 11:35 PM 發表 查看引用來源

Ching pm地址謝謝🙏🏿
我可能可以幫到你,有興趣就pm我啦

引用:
原帖由 芒芒芒 於 2018-9-26 10:42 AM 發表 查看引用來源
我而家27歲
4年前第一次性行為已經不超過半分鐘
有時帶套已經想射咁
而家性行為次數20次左右
都係差不多,不超過半分鐘至一分鐘
個龜頭好敏感,
可能係平時包皮包住 無磨擦 勁敏感
我而家已經成日反佢出黎,再著孖煙通由佢係褲磨黎磨去
就想問應該睇中醫定西醫醫治早洩好? ...
我同伴侶都面對過早洩煩惱...但最後調理解決左...有興趣可pm

引用:
原帖由 芒芒芒 於 2018-9-26 10:42 AM 發表 查看引用來源
我而家27歲
有時帶套已經想射咁
個龜頭好敏感,
我可幫到你
wechat: bigdixkboy
whatsapp: 54453416
tg: Kings8888
ig: men_health_promotion

早洩/延長勃起時間/JJ增長增粗

引用:
原帖由 樓下消失的救星 於 2019-2-7 10:38 AM 發表 查看引用來源

我可幫到你
wechat: bigdixkboy
whatsapp: 54453416
tg: Kings8888
ig: men_health_promotion

早洩/延長勃起時間/JJ增長增粗
多謝ching:smile_30:

引用:
原帖由 天生失控的魚蛋 於 2019-1-27 10:02 AM 發表 查看引用來源

師兄可否PM個中醫地址俾我?

引用:
我而家27歲
有時帶套已經想射咁
個龜頭好敏感,
割包皮好d

引用:
原帖由 simoncheung 於 2018-9-26 12:54 PM 發表 查看引用來源
用9號砂紙磨吓個九頭,減低敏感度,試左唔得先睇醫生啦
樓主會失血過多

del...

引用:
原帖由 barrytsang82 於 2018-10-2 12:27 AM 發表 查看引用來源
中醫。之前俾早洩困擾左好耐,唯有靠延時噴霧。之後睇左中醫個幾月已改善好多。食夠2個月中醫之後我將藥份量減半,到而家前後加埋已經超過半年。基本上10分鐘以上唔成問題。
如果你公司有醫療保險保中醫,可叫佢寫腰痛,咁就可以claim到。 ...
Pm求介紹 感激

引用:
原帖由 barrytsang82 於 2018-10-2 12:27 AM 發表 查看引用來源
中醫。之前俾早洩困擾左好耐,唯有靠延時噴霧。之後睇左中醫個幾月已改善好多。食夠2個月中醫之後我將藥份量減半,到而家前後加埋已經超過半年。基本上10分鐘以上唔成問題。
如果你公司有醫療保險保中醫,可叫佢寫腰痛,咁就可以claim到。 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆