上一頁下一頁
發新話題

打野戰除晒衫?係真唔係?

收藏  |  訂閱
248  51.1k

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 12:32 AM 發表 查看引用來源
打野戰,我估呢到唔少c hing ,絲打試過,不過我想講,野戰係會上引,而久而久知你會更需要更刺激既性愛。我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔久,話平時果d好悶。有一次去左度假屋玩,直頭抱左我出露台玩 (其 ...
完全認同!我都成日同女友打野戰!有時去水塘邊打,有時去郊野公園、有時後樓梯,最巔一次係響維園。響路邊d樹後面,我哋望住d人行過,但繼續做!好刺激!

引用:
原帖由 laudiulung 於 2019-3-20 09:46 AM 發表 查看引用來源

真係唔係鳩up,不過要睇彩數,兩個人上一架就得。不過果次我都係拉高sp 件衫,冇除哂
多謝師兄十仆。嗰日系weekday 人少。好好彩只有我同SP 2個人.

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 00:32 發表 查看引用來源
打野戰,我估呢到唔少c hing ,絲打試過,不過我想講,野戰係會上引,而久而久知你會更需要更刺激既性愛。我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔久,話平時果d好悶。有一次去左度假屋玩,直頭抱左我出露台玩 (其 ...
:smile_13::smile_13::smile_13:九龍區出沒咁耐都唔知有個山

試下公園呀!🤔

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-3-20 06:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13::smile_13:九龍區出沒咁耐都唔知有個山
九龍城wo

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-21 00:01 發表 查看引用來源

九龍城wo
有山,不過四圍都住滿人。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2019-3-21 12:05 AM 發表 查看引用來源

有山,不過四圍都住滿人。。。
no la

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-21 00:01 發表 查看引用來源

九龍城wo
死啦,冇車唔上開山真係諗唔到
果區係去過d 偏僻公園玩

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

想問下,點樣先可以做到約c姐出來打野戰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆