上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.1k

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-4-1 15:46 發表
請求 :smile_42:

女女開視頻比我睇...但係我睇唔倒

出左呢-->沒有找到視訊設備。請點擊這裡為您推薦一個點擊這裏 為您推薦一個。

係咪我要有cam and 咪先可以玩???? :smile_42:
:smile_42:
女女果邊有無得睇呀  就係(最大果個畫面有無野睇先)無的話就係女女果邊都無~~~
我番工有時偷偷上q都沒裝視頻啦一樣可以看到女女的,所以不關妳沒有視頻的事

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-4-1 07:45 PM 發表

女女果邊有無得睇呀  就係(最大果個畫面有無野睇先)無的話就係女女果邊都無~~~
我番工有時偷偷上q都沒裝視頻啦一樣可以看到女女的,所以不關妳沒有視頻的事
女女果邊有視頻 ,<-- 佢話有

我好似張圖咁睇...(最大果個畫面有無野睇先)  ,<-- 未試

係唔係要 2005正式版先睇倒???

仲有QQ交友中心果度....開了a/c ...但我online 左...佢好多時會12小時不在线

但我online 左....佢個交友中心話我不在线......點攪????

謝 jackySam 兄:smile_42:

引用:
原帖由 好西淡 於 2007-4-1 22:34 發表

女女果邊有視頻 ,<-- 佢話有

我好似張圖咁睇...(最大果個畫面有無野睇先)  ,<-- 未試

係唔係要 2005正式版先睇倒???

仲有QQ交友中心果度. ...
妳係用什麼版本的喔.....
如果她有的話應該大的畫面有她的樣子的,2005版又好2006版也好對方有妳就一定有的看,妳沒有就是下方小畫面沒東西看而已

e+ 用返2005 ...睇倒喇 :smile_38:

thank you JackySam

新手一問

下載了2006beta2都出亂碼,怎辦,求c hing邦忙

引用:
原帖由 terrybus 於 2007-4-6 15:18 發表
下載了2006beta2都出亂碼,怎辦,求c hing邦忙
妳可能係下載左簡體版喔~~~:smile_44:

想問下c hing
qq既視頻係係唔係一定要兩個人都裝左先用得??

即係如果我沒裝就睇唔到對方 ??

引用:
原帖由 Trezegoal 於 2007-4-7 01:08 發表
想問下c hing
qq既視頻係係唔係一定要兩個人都裝左先用得??

即係如果我沒裝就睇唔到對方 ??
睇到對方的~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆