上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.3k

引用:
原帖由 kingar 於 2007-10-28 06:59 發表

多口問句,SP1有咩唔好的地方?:092:  

之前去PCBeta果邊個Sp1睇過少少資料,其實都差唔多..

等SP1出都係期待佢個相容性問題~:035:

先多謝信天先.~

Latop我唔下載野,先拿部D ...
完全唔覺有分別,亦唔覺有任何快到,但所有破解失效!(主題破解失效、TCP/IP破解失效、連個Vista破解都失效!)
雖然見到有破解方法,但費事試,因為諗住遲D用Ghost還原番算!
都係等第日SP1正式版出咗,到時所有為SP1設計嘅破解都岀埋至再裝~~:071:

都係忍唔住試下D破解,原來都係好簡單破解到~~:098:

附件

用完WindowBlinds字型修改器 見d字咁大隻ge:044:

附件

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-10-28 13:42 發表
用完WindowBlinds字型修改器 見d字咁大隻ge:044:
你改幾大?通常一般主題預設-11,我會改-15,你嫌大可以由-12開始試!試到啱為止!

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-28 01:47 PM 發表

你改幾大?通常一般主題預設-11,我會改-15,你嫌大可以由-12開始試!試到啱為止!
我改左-15.......   咁通常改幾多最好嫁.....

回覆 #84 DJ魔教皇 的帖子

幾大最好真係睇你個人喜好,要自己逐個試下至會知啱唔啱自己,同埋留意字體粗幼,你似乎選咗粗體,亦可以試下中等或稍粗!

附件

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-28 02:46 PM 發表
幾大最好真係睇你個人喜好,要自己逐個試下至會知啱唔啱自己,同埋留意字體粗幼,你似乎選咗粗體,亦可以試下中等或稍粗!
好ge....知道!!

點解你ge主題戈度ge野會係全透明ge...    定係你個係windows vista???

附件

回覆 #87 DJ魔教皇 的帖子

因為用咗呢個「自欺欺人」Vista主題,用完你就明~~:071: :071:

http://www.pcjdesktop.cn/view.asp?id=11593

附件

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-28 06:13 PM 發表
因為用咗呢個「自欺欺人」Vista主題,用完你就明~~:071: :071:

http://www.pcjdesktop.cn/view.asp?id=11593
真係得喎:096:    不過我想知點解我用左依個主題後呢  個開始→關機個鍵個位移左少少....有冇辦法可以整返佢啊???

附件

回覆 #89 DJ魔教皇 的帖子

要修改或更換Explorer.exe檔,最好電腦水平高少少知道自己做緊乜至好試,而且必需要先作備份!

以下只適合繁體中文版Explorer.exe替換!

雙click「Explorer替換.bat」就可完成替換!

http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=683717

要還原將你原本個Explorer.exe放入去代替,同樣雙click「Explorer替換.bat」就還原~~

路徑:\WINDOWS

同埋:\WINDOWS\system32\dllcache

其實就係移除咗「開始」工能表內「登出」及「電腦關機」文字~~

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆