上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.7k

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-4-28 02:21 PM 發表

我話我輸到9彩,唔想買波住:028:
呵番 :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-28 02:25 PM 發表

講出嚟你地唔好笑呀 我10蚊起 20蚊止 :071: :071: :071:
呢排我都係10  20  .......賭旺番自己先

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-28 02:29 PM 發表

唔記得話埋你知 我尋晚仲中咗馬賽2:3呀 :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-28 02:32 PM 發表

唔記得話埋你知 我尋晚仲中咗馬賽2:3呀 :098:
番到屋企post番比你睇啦 :036:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-28 02:29 PM 發表

睇黎我要學下你啦:029:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-28 02:33 PM 發表

番到屋企post番比你睇啦 :036:
我果場十五十六...本想2:2時 買2:3 玩下...頂  買時己入波..P   佢個  K

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-4-28 02:35 PM 發表

一定要....賭旺番自己...你可睇下我張尾場士仔果場 博下..全和.....  半場和 和主 讓球和 點知最後全中...我有錢買大 D GA....但堅持10元...賭旺D先...沉一沉住氣先

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-4-28 02:35 PM 發表

你買幾大架 ? :044:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-28 02:42 PM 發表

一定要....賭旺番自己...你可睇下我張尾場士仔果場 博下..全和.....  半場和 和主 讓球和 點知最後全中...我有錢買大 D GA....但堅持10元...賭旺D先...沉一沉住氣先
我冇記錯嘅話 你好似試過買馬賽(唔記得win定大細) 千幾銀一場 ! 係咪 :034:

西布朗大,我希望你中啦,不過我就買左細,以前西布朗主場一開1.5都未試過有好結果,通常都輸0比1或1比1,但系今場如果一贏就上英超,一年多幾千萬英鎊,所以我覺得會博,不過下場對手系昆士柏流浪,就算作客都唔一定輸,因為流浪無野爭,如果主場贏波重可以同球迷興祝,但系如果買主,我覺得唔會大炒,head住兩球就可以咯,西布朗想贏,以修咸頓攻擊能力,我覺得唔可能入到波,如果西布朗要做波都唔會比修咸頓大炒,唔系0比0就系1比1,因為如果輸左會對自己不利,其實和都已經直接升班,所以我覺得買個細比較合理,最重要就系太多報紙寫話會開大,一般同時間都話大就系因為比週邊佬收買左,遇到甘情況,一般都系開對面多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆